2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متولد 88 ام🤣🤣ولی خدایی من دختر خوبیم نه ازین بچه بازیا در میارم نه تو همه چی فضولی میکنم 🥲😂تج ...

راهکارای طلاق نده

یا یکی گفت شوهرم فلان کرد نگو وااااای من باشم میندازمش جلو سگ چجوری تحملش میکنی

نگو این شوهرا رو از کجا میارین

نگو وقتی باهم مشکل دارین چرا بچه میارین و در اخر به بزرگتر از خودتون حداقل توی سایت نپرید و فحش بارون نکنید

اینا فقط از سنو سالای شما برمیاد😚

خدای مهربونم سیپورت
خب وقتی تاپیک میزنیم عقل داریم دیگه هر راهکاریم با کله بدون فکر نمیریم انجام بدیم ک از اینجا بیشتر ا ...

آره قبول دارم اما گاهی یه مجموعه واکنش می‌بینیم از چند نفر که در مجموع روی ضمیر ناخودآگاهمون اثر میذاره بدون اینکه بدونیم چه کسی با چه بهره هوشی و عقلی داره بهمون پیام میده

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
من متولد 88 ام🤣🤣ولی خدایی من دختر خوبیم نه ازین بچه بازیا در میارم نه تو همه چی فضولی میکنم 🥲😂تج ...

چه بامزه‌‌س اون موقع که من دانشگاه رفتم تموم شدم ازدواج کردم شما تازه داشتی توی شکم مامانت وول میخوردی😆

راهکارای طلاق ندهیا یکی گفت شوهرم فلان کرد نگو وااااای من باشم میندازمش جلو سگ چجوری تحملش میکنینگو ...

هیچ وقت از این حرفا نزدم و کاملا مخالفشونم 🥲

ازین حرفا ک گفتید هم متنفرم ولی دیدم کسایی رو که من و هم سن و سالای من بزرگترن ولی نظراتشون از صدتا بچه ام بدتره

فقط ما نیستیم که اینطوری میگید.. 

خدایی تاحالا تو این سایت به کسی بی احترامی نکردم و هیچ وقتم توصیه به طلاق نکردم😂با شوهرای مردمم کاری ندارم 

کاربری اصلیمم قدیمی تره ولی بخاطر ی کاربر دیگه تعلیق شد .. 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
چه بامزه‌‌س اون موقع که من دانشگاه رفتم تموم شدم ازدواج کردم شما تازه داشتی توی شکم مامانت وول میخور ...

🤣🤣🤣بله جالبه 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
یه تاپیک بزنید سن بپرسین اونایی که سنشون کمه مشخص بشن لاقل

والا انقدر کاربر زیاده من هیچکسیو دو بار ندیدم تابحال خیلی شلوغه اینجا یهو احساس ناامنی کردم😑