2777
2789
عنوان

نمازشب و نماز استغفار 🥰🥰🌺🌿

96 بازدید | 25 پست

انقدررر ارتباط گرفتن با خدا قشنگه😍

درد و دل کردن با خدا خیلیییی میچسبه🤩

حالتو از این رو ب اون رو میکنه

حتما امتحان کنید🌿

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

میشه برام دعا کنی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الللتماس دعااااا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
میشه برام دعا کنی

حتما عزیزم ب شرط لیاقت🌹

منم خیلی محتاج دعام،دریغ نکن🥺

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
حتما عزیزم ب شرط لیاقت🌹منم خیلی محتاج دعام،دریغ نکن🥺

خدا منو دوست نداره ولی باشه گلم 

خدا رو بگو درسته بندت نماز نمی‌خونه ولی دوستش داشته باش گوش کن به حرفش

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

برای،منم دعا کن نماز شب خون بشم

فقط کافیه تو دلت نیت کنی اصن نمیفهمی کی پاشدی وضو گرفتی 

ک اومدی سر سجاده نشستی 

همین الان پاشو قبل خواب بخون 

و چقدرررر فرکانست میره بالاکلا آدم روحش پاک میشه با نماز شب

دقیقااا همینطوره 

من نمیتونم با زبان بیان کنم آدم باید خودش تجربه اش 

انگار پیش خدا عزیز میشی 

انگار رفیق شدی باهاش

خدا منو دوست نداره ولی باشه گلم خدا رو بگو درسته بندت نماز نمی‌خونه ولی دوستش داشته باش گوش کن به حر ...

ی چیزی میگم نه نگو 

وضو بگیر امشبو نماز بخون 

فقط ی رکعت بخون 

تو قنوت هرچی ک از خدا میخای بگو ب فارسی هم بگو 

ببین دیگه نمی گی خدا دوست نداره

نماز شب خوندن توفیق میخواد خوندش خیییلی آرامش میاره خیلی آدم رو آروم میکنه..عزیزم اگه خوندی لا به لای رازونیازات با خدا منو فراموش نکن بدجور محتاج دعام اسمم شکوفه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚