2777
2789
عنوان

نمازشب و نماز استغفار 🥰🥰🌺🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 25 پست

اصلانم سخت نیستاااا

فقط کافیه ساعتتو کوک کنی به یه ربع مونده به اذان صبح

فقط ۲ رکعت نماز شفع و ۱ رکعت وتر 

من زیادم طول و تفسیر نمیدم ولی اینقدرررر سبک میشم از بدیها و گناها

خدا بحق بزرگی خودش قسمت همه بکنه و توفیق خوندن نماز شب رو به همه آرزومنداش بده 💖🌺🦋

ی چیزی میگم نه نگو وضو بگیر امشبو نماز بخون فقط ی رکعت بخون تو قنوت هرچی ک از خدا میخای بگو ب فارسی ...

چقدر به دلم نشست چقدر دلتنگ قنوت نمازشب شدم

دعام می کنی دوست عزیز؟ ازخدا میخوای دلم آروم کنه؟

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز شب خوندن توفیق میخواد خوندش خیییلی آرامش میاره خیلی آدم رو آروم میکنه..عزیزم اگه خوندی لا به لا ...

چشم عزیزم🥰

راستش من برا حاجتم شروع کردم اما ب چیز دیگه ای رسیدم 

نزدیکی ب خدا 

شمام برا من خیلییی دعا کنید🌹

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
ی چیزی میگم نه نگو وضو بگیر امشبو نماز بخون فقط ی رکعت بخون تو قنوت هرچی ک از خدا میخای بگو ب فارسی ...

منی که تا الان نماز نمیخوندم خدا بهم گوش میده؟

اگه گوش بده واقعا نماز رو ول نمیکنم

میدونی که شرایط بدی دارم الان که به نظرم شروع نکنم به توضیح دادن نه شما نه من وقت و حوصلشو نداریم 

نماز شب رو تا کی فرصت دارم بخونم 

قنوت رو نگم؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چشم عزیزم🥰راستش من برا حاجتم شروع کردم اما ب چیز دیگه ای رسیدم نزدیکی ب خدا شمام برا من خیلییی دعا ...

مطمئن باشه هر چی به صلاح باشه میرسی عزیزم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
منی که تا الان نماز نمیخوندم خدا بهم گوش میده؟اگه گوش بده واقعا نماز رو ول نمیکنممیدونی که شرایط بدی ...

ببین من شبای اول ک شروع کردم قبل خواب میخوندم 

اما الان بعد نیمه شب شرعی ک الان برا شهر ما وقتشه 

بعضی وقتام نزدیک اذان صبح 

شما همین الان پاشو بخون 

اگه تونستی دو رکعت شفع رو هم بخون بعد ۱ رکعت وتر 

اگر حس شو نداشتی ک همون ۱ رکعت وتر اوکیه 

شفع:دو رکعت   رکعت اول حمد و ناس و رکعت دوم حمد و فلق

وتر: ۱ رکعت  حمد و ۳ توحید و فلق و ناس 

بعد قنوت 

تو قنوت  هرچی از خدا میخای بخواه کم نخواه هرچی دلت میخاد بگو 

درد و دل کن گریه کن شکایت کن گله کن 

هرررررچی 

ی سری اعمال هم داره ک دوست داشتی حتما بگو خیلی خوبه 

برا ۴۰ تا مومن دعا کنی 

۷۰ تا استغفار 

۳۰۰ تا العفو 

میتونی کاملشو گوگل سرچ کنی 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
چقدر به دلم نشست چقدر دلتنگ قنوت نمازشب شدمدعام می کنی دوست عزیز؟ ازخدا میخوای دلم آروم کنه؟

حتما عزیزم ب شرط لیاقت🥰

ببین من شبای اول ک شروع کردم قبل خواب میخوندم اما الان بعد نیمه شب شرعی ک الان برا شهر ما وقتشه بعضی ...

چشم‌ قوربونت برم ممنون که وقت گذاشتی الان توی اینترنت سرچ میکنم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چشم‌ قوربونت برم ممنون که وقت گذاشتی الان توی اینترنت سرچ میکنم

خواهش گلی🌹

خوندی برا منم دعا کن دلت پاکه🥰

اسمم زهرا

خواهش گلی🌹خوندی برا منم دعا کن دلت پاکه🥰اسمم زهرا

چشم‌ حتما گلم