من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره دقیقا سال ۹۳ بود ک خیلی باب شده بود و واقعا خفن بودن بعدش دیگه رمانا به سمت تخیلی شدن پیش رفت منم نخوندم اولین رمانی ک خوندم قرار نبود بود ک بعدش عاشقش شدم شخصیتای رمانام ک یاسمین کلاهان و فرزام منظری و ارمیا قاسمی و عسل ریوفی و فرید صعودی همشون داف و خوشتیپ واقعا دنیایی بود😪
راجب یه دخترس که اهل الکل و سیگارو اینجور چیزا بوده اعتقادی ب خدا نداشته درکل بخاطر اینکه خالشو از دست میده و بعداز اون اتفاق یه ادم دیگه میشه،میرن یه شهر دیگ و با ی پسر همسایه میشن،پسره کاملا برعکس بوده اهل نماز خوندنو اینچیزا...پسره عاشقش میشه،ولی دختره مخالفت میکنه که ما تفاوت داریم،و بعداز یمدت دختره هم اوکیو میده باهم ازدواج میکنن،پسره کم کم بهش کمک میکنه اعتیادشو از بین ببره!درکل خیلییی زیباست.
راجب یه دخترس که اهل الکل و سیگارو اینجور چیزا بوده اعتقادی ب خدا نداشته درکل بخاطر اینکه خالشو از دست میده و بعداز اون اتفاق یه ادم دیگه میشه،میرن یه شهر دیگ و با ی پسر همسایه میشن،پسره کاملا برعکس بوده اهل نماز خوندنو اینچیزا...پسره عاشقش میشه،ولی دختره مخالفت میکنه که ما تفاوت داریم،و بعداز یمدت دختره هم اوکیو میده باهم ازدواج میکنن،پسره کم کم بهش کمک میکنه اعتیادشو از بین ببره!درکل خیلییی زیباست.