2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعبير خواب افتادن دندان خراب می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد و بستگی به شرایط خواب و احساسات بیننده خواب دارد. به طور کلی، دندان خراب در خواب می‌تواند نمادی از مشکلات، نگرانی‌ها، یا موقعیت‌های ناخوشایند در زندگی باشد. افتادن این دندان ممکن است به موارد زیر اشاره کند:

1.رهایی از مشکلات: افتادن دندان خراب می‌تواند به معنای خلاص شدن از مشکلات یا نگرانی‌های قدیمی باشد که شما را آزار می‌دادند.

2.پایان یک دوره سخت: ممکن است نشان‌دهنده این باشد که دوره‌ای از زندگی که در آن با سختی‌ها یا فشارهایی روبرو بودید، به پایان رسیده است.

3.بهبود وضعیت سلامتی یا روانی: اگر دندان خراب نماد بیماری یا ناراحتی باشد، افتادن آن می‌تواند به معنای بهبود یا پاکسازی از مشکلات جسمی یا ذهنی باشد.

4.تغییرات در روابط: ممکن است افتادن دندان خراب نشان‌دهنده پایان یک رابطه ناسالم یا سمی در زندگی شما باشد.

با این حال، برای تعبیر دقیق‌تر، بهتر است به جزئیات خواب و احساساتی که هنگام دیدن خواب داشتید، توجه شود.

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️