2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9474 بازدید | 209 پست
ای جانم عزیزم چقدر خوشحال شدم دعوتتون کرد به نظرم همینکه از سد دخترتون گذشتین عالیه ان شاءالله همسرت ...

ممنونم دوست مهربونم 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میشه حدس بزنی بگی من فرداشب میرم عروسی یا نه ؟ی دنیا ممنون میشم ازت 🙏

به نظرم اگه عروسی هم میری به خاطر دخترت یه کم پوشیده برو چون گفتی محجبه است حالا چادر نپوش ولی خب بهتر برو 

استارتر اگر رفتی یه نامه برای شوهرت بذار ازش به خاطر زحمتاش و محبت هاش  تشکر کن بگو که دوسش داری و خیلی عاطفی باهاش حرف بزن بگو توقع داری درکش کنی خلاصه کلی هندی بازی در بیار تا رفتنت رو بی محلی به خودش برداشت نکنه 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

به نظرم اگه عروسی هم میری به خاطر دخترت یه کم پوشیده برو چون گفتی محجبه است حالا چادر نپوش ولی خب به ...

بله چون مراسمشون مذهبیه مولودی خون ودف...میارن متوجه ام خودم مرسی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

استارتر اگر رفتی یه نامه برای شوهرت بذار ازش به خاطر زحمتاش و محبت هاش تشکر کن بگو که دوسش داری و خ ...

میخوام به مادرشوهرم بگم شوهرم ازش حرف شنوی داره 

میخوام به مادرشوهرم بگم شوهرم ازش حرف شنوی داره

ببین تو میری عروسیو .. اما بعدش داستان ها میشه 

تهش اما خیره .   نگران نباش 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
ببین تو میری عروسیو .. اما بعدش داستان ها میشه تهش اما خیره . نگران نباش

میدونم دوست عزیزم ولی فدای سر دخترم با با نداره میخوام حداقل مامانش اونجا باشه