2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9576 بازدید | 209 پست
حرص نخور عسیسم یه شب خوابم نمیبرد تاپیک زد رفتم چند تاشو خوندماین کاربر مشخصه فیکه اصلا داد میزنهولی ...

حرصو که تو داری میخوری ولی فکر نکنم فیک باشه چون چند بار عکس گذاشته و حرفهاشم تناقض ندارن  

خدایم برایم کافیست ❤

چند وقت پیش زن شوهر سابقت(عموی بچه ها) واست تاپیک زده بود

فکر نکنم اهل فضای مجازی نیست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرصو که تو داری میخوری ولی فکر نکنم فیک باشه چون چند بار عکس گذاشته و حرفهاشم تناقض ندارن

چرا باید برای کسی که نمیشناسم حرص بخورم 

عشقم‌تو اول ریپ زدی جوابتو دادم‌

خب دوست داری تاپیکاشو دنبال کن طرفدارش باش کسی چیزی نمیگه که!

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چرا باید برای کسی که نمیشناسم حرص بخورم عشقم‌تو اول ریپ زدی جوابتو دادم‌خب دوست داری تاپیکاشو دنبال ...

چقدر سیاه دلی من در جریان تاپیکای این خانوم هستم مشکل زیاد داره به نظرت کار درستیه بیای تو تاپیکش اعصابشو به هم بریزی چه مرگتونه شماها ؟

چقدر سیاه دلی من در جریان تاپیکای این خانوم هستم مشکل زیاد داره به نظرت کار درستیه بیای تو تاپیکش اع ...

باشه من سیاه دل شما سفید دل

الان راحت شدی؟  آروم‌ شدی؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

ان شالله بسلامتی بدل خوش بری مراسم دخترت بیاتاپیک بزنی تعریف کنید چقدخوش گذشته

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت اگه خدا کمکم کنه برم حتماتاپیک میزنم و عکس میزارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عمو چی، گفت پسرتون......

در جریان واکنش عمو و پسرم نیستم احتمالا عموعه سوخته ..ولی خب این تصمیم دخترمو و نامزدش بوده و ظاهرا عمونتونسته مقاومت کنه 

آره به نی نی یار بگی میدن

عزیرم سر کار گذاشتی من جز پیشکسوتای سایتم همچین چیزی واقعیت نداره فک کنم اخر شبی منو گرفتی