2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9981 بازدید | 210 پست
فقط اینو بگم زیادی به شوهرت رو دادی حوصله داریا کار خودتو انجام بده دیگه زن چهل ساله که نباید از شوه ...

گفتنش راحته گلم ولی شوهرم ادم سر سختیه سر حرفش میمونه میترسم از تهدیداش

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چطوری توقع داری بعد ۱۷ سال دوری زنگ بزنه دعوتت کنه 😐

باهاش ارتباط گرفتم  ی مدته مجازی به من زنگ نزده به عمش گفته عمش دوستمه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش ارتباط گرفتم ی مدته مجازی به من زنگ نزده به عمش گفته عمش دوستمه

حالا بنظرت بتونی بری تو عروسیش شرکت کنی واکنشش چیه؟ ا

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

زندگیت شبیه سریالهای ترکی

واقعا نمیفهمم دوست عزیز ماشالا خودتون و اطرافیانتون اینقدر تو زندگی بی مشکل و بدون طلاق و...هستید که جدایی یه مادر از بچه هاشو شبیه سریال ترکی میبینید یعنی اطراف شما زنی نیست از بچه هاش دور باشه ؟عجبا

حالا بنظرت بتونی بری تو عروسیش شرکت کنی واکنشش چیه؟ ا

میرم تالار معلومه که سخت وغیر قابل پیش بینیه واکنشش ولی بلاخره باید باهام روبرو بشه ی روزی

میرم تالار معلومه که سخت وغیر قابل پیش بینیه واکنشش ولی بلاخره باید باهام روبرو بشه ی روزی

آره استارت باید از یه جایی بخوره زن داداش منم یهو بعد 12 سال دخترشو شب عروسی دید

خدایم برایم کافیست ❤

آره استارت باید از یه جایی بخوره زن داداش منم یهو بعد 12 سال دخترشو شب عروسی دید

الان با هم در ارتباطن گلم ؟

خب نیا چه بیکاری ظاهراً همه تاپیکاشم می‌خونی

حرص نخور عسیسم 

یه شب خوابم نمیبرد تاپیک زد رفتم چند تاشو خوندم

این کاربر مشخصه فیکه اصلا داد میزنه

ولی ربطی به من نداره. بزار سر یه عده مثل شماها رو کلاه بزاره بخنده

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

حرص نخور عسیسم یه شب خوابم نمیبرد تاپیک زد رفتم چند تاشو خوندماین کاربر مشخصه فیکه اصلا داد میزنهولی ...

گمشو از تاپیکم برو بیرون بار آخری باشه کامنت بی ارزشتو میبینم توی تاپیکام 

آره قبل عروسی داداشم نمیزاشت الان هر هفته خونه همن آن شا الله واسه شما هم همینطور باشه

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

گمشو از تاپیکم برو بیرون بار آخری باشه کامنت بی ارزشتو میبینم توی تاپیکام

حرص نخور فیکعلی🤣🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤