2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10052 بازدید | 210 پست
ممنونم عزیزم چقدر خوبه امثال شما هستید تو سایت ی سری اومدن بد و بیراه و مسخره

عزیزم تقصیرشون نیست از بس دروغ شنیدن،خودتو ناراحت نکن انشاالله بهت خوش بگذره،یه عکس از تالار بگیر اگه خواستی اونایکه بهت تهمت زدن تگشون کن نشونشون بده که باور کنن،که دیگه گیر بهت ندن

من یکی از اقوامم دقیقا همین اتفاق افتاده براش چند ساله که طلاق گرفتهدو قلو داشت حالا پسر ۱۷ سالش خود ...

تازه دختر من بابا هم نداره از خداشه مادرش کنارش باشه ..ولی چقد دلم سوخت واسه پسره چرا خودکشی کرد ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شرایط نداشتم قبل این دخترم حالا که داره مستقل میشه خودشم رغبت داره به ارتباط چراغ سبز نشون داد ...

انشالله که اگه حرفات درستن به بچه هات برسی

اگه که نه انشالله خدا ببخشدت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عزیزم تقصیرشون نیست از بس دروغ شنیدن،خودتو ناراحت نکن انشاالله بهت خوش بگذره،یه عکس از تالار بگیر اگ ...

کی هستن که خودمو بهشون اثبات کنم ؟مگه قراره مجازات بشم خخخ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

انشالله که اگه حرفات درستن به بچه هات برسیاگه که نه انشالله خدا ببخشدت

چرا دروغ بگم مگه نی نی سایت حقوق یا آکورد میده ؟

تازه دختر من بابا هم نداره از خداشه مادرش کنارش باشه ..ولی چقد دلم سوخت واسه پسره چرا خودکشی کرد ؟

نمیدونم

چون ما ۱۷ سال ندیدم اون بچه ها رو 

ولی کسی دست به خودکشی میزنه که تحت فشار روانی باشه دیگه

دختره از خونه فراری شده چون میترسه قتل بندازن گردنش

مامانشو خالش خیلی باهاش صحبت میکنن تا آرومش کنن

طفلی این زن از یه سمت داغ بچه دیده

از یه ور دخترش فراریه 

از اونورم شوهر سابقش تهدید میکنه که حق نداری پاتو بزاری مراسم عزا

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

کی هستن که خودمو بهشون اثبات کنم ؟مگه قراره مجازات بشم خخخ

بخاطر اینکه قضاوت نشی گفتم،البته اینم بدون اصلا به هیچ وجه تقصیرشون نیست چون خیلیا بچه دبیرستانی بودن اومدن دروغ گفتن،شما ناراحت نشو بهشون حق بده

تا الان ده تا شوهر هم داشته نامزد شوهر.برادر شوهرشوهر فعلی

تقدیرم بوده مسخره داره ؟ رابطه نامشروع که نداشتم متاسفم برای این سطح شعور 

بخاطر اینکه قضاوت نشی گفتم،البته اینم بدون اصلا به هیچ وجه تقصیرشون نیست چون خیلیا بچه دبیرستانی بود ...

خودشونم احتمالا نوجوانن یا به بلوغ فکری نرسیدن وگرنه به درد بقیه نمیخندن و مسخره نمیکنن

نمیدونمچون ما ۱۷ سال ندیدم اون بچه ها رو ولی کسی دست به خودکشی میزنه که تحت فشار روانی باشه دیگهدختر ...

بمیرم واسه اون مادر