2777
2789
عنوان

دل تو دلم نیست ب شوهرم بگم حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 100 پست

مبارکههههههه عشقم

الهی یه کاکل زری یا یه دختمل خوشگل و تپلی

صحیح و سالم بیاد بغلتون

بخدا منم خیلی ذوق کردم واست😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه بخیر و سلامتی😍😍

منم‌ همیشه تو ذهنم‌ برنامه‌ میچیدم سورپرایزش کنم ولی خب چون داشت بلیت هواپیما میخرید مجبور شدم‌ بعد دو روز لو بدم‌، چون هیچ طوری‌ منصرف‌ نمیشد😁😁

الان ۶ هفته و ۶‌روزم ، جمعه برای اولین بار میرم دکتر واسم خییییلی دعا‌کنید سالم باشه و صدای قلبش و بشنوم🥹🥹🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

منم امیدداشتم مثبت بشه روز مرد که سالگرد عقدمونم بود خوشحالش کنم،نشد

اسی برای منم دعاکن 

ب سلامتی بغل بگیری🌱

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مبارک باشه بخیر و سلامتی😍😍منم‌ همیشه تو ذهنم‌ برنامه‌ میچیدم سورپرایزش کنم ولی خب چون داشت بلیت هو ...

وای عزیزم انشالله پاقدمش برات خیر باشه و صحیح و سالم بگیریش بغلت

منم امیدداشتم مثبت بشه روز مرد که سالگرد عقدمونم بود خوشحالش کنم،نشداسی برای منم دعاکن ب سلامتی بغل ...

چشم عزیزم برات آیت الکرسی میخونم انشالله دامتت سبز بشه انشالله ماه دیگه