2777
2789
عنوان

بنظرتون این موقع خوابیدن دیوونگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 37 پست
چون مغزت مشکل پیدا میکنه من خودم یه مدت اینجوری بودم پوستم داغون بود خوابم که درست شد پوست و هوش و ح ...

اها 

خیلی بد خوابم قبل خواب عادت کردم هی فکر میکنم تا ۲ ۳ ساعت ادامه داره متاسفانه 😭 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من پارسال ی مشاور داشتم میگفت خوب نیست ولی میدید اصلا نمیتونم بخونم صبحا میکفت دیگ یکی دوساله بع ...

شب میخونی یعنی از چه ساعتی شروع می‌کنی ؟ 

کی میخوابی ؟ 

بدبختی اینه کنکور ساعت ۸ عه

من مشکل تمرکز و اینا ندارم چندان ، شب کلی فکر و خیال میکنم خوابم نمیبره 

ولی خب درس خوندن تو شب حس خوبی داره 😭

شب میخونی یعنی از چه ساعتی شروع می‌کنی ؟ کی میخوابی ؟ بدبختی اینه کنکور ساعت ۸ عهمن مشکل تمرکز و این ...

درس خوندن تو شب اره خیلی حس ارامش میده صبح انگار عذابه برام...

ساعت شیش ب بعد حالا بستگی داره کی خوابیذه باشم کی پاشده باشم

ساعت ۷/۸/۹ یکی از اینا

تا هر موقع از صب ك خوابم نیومده

مثلا تا ۱۱/۱۲ ظهر اینا 

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
شب میخونی یعنی از چه ساعتی شروع می‌کنی ؟ کی میخوابی ؟ بدبختی اینه کنکور ساعت ۸ عهمن مشکل تمرکز و این ...

من شب میتونم بخوابم کلا هرمویع باشع میتونم بخوابم اگ ذهنم درگیر نباشه یا تو حالت نرمالم باشم ولی هیچجوره صبحو نمتونم درس بخونم...

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
مدرسه نمیری ؟ اگه ۱۲ نیستی خودت رو اصلاح کن

یازدهمم

از دهم می‌خوام خودمو اصلاح کنم کل دهمو از دست دادم بابت همین اصلاح کزدنه میبینم نمیشه دگ

این ك گفتم دی ماه ک مدرسه نداریم اینجوری میخونم

موقع مدرسه هم از مدرسه میام ۳/۴ ظهر می‌خوابم تا ۱۰/۱۱ شب

بعد تا صبح میخونم میرم مدرسه یکم سخت میشه زنگای اخر ولی دیگ..

یازدهمماز دهم می‌خوام خودمو اصلاح کنم کل دهمو از دست دادم بابت همین اصلاح کزدنه میبینم نمیشه دگاین ك ...

یا خدا 😐 

صبح بیدار شو ... اما نخون 

مثلا صبح ۲۰ دقیقه بخون بعد افزایشش بده