2777
2789

تاپیکای قبلم هست که خودم ناراحتش کردم و تقصیر خوردم بود سخت گرفتم بهش 😔

اما اصلااین حرفش از دلم درنمیاد چکار کنم 😔😔😔

اونم هنوز ناراحته مثل قبل نیس از شنبه تاحالا سنگین شده 

بابت حرفش گله نکردم چون مقصر بحثمون من بودم نمیخوام فکر کنه دسته پیش گرفتم اما دلم میخوادبدونه که خیلی دلم شکست از حرفش 😔😔😔

چکار کنم 

برونگراهستم تاحالاشم خیلی خودمو کنترل کردم اینونگم 

سختمه 😔😔😔😔😔

پریشب خودش تلفنی پرسید ناراحت شدی گفتم انگشت کوچیک مامانتم نمیشی؟ به روش نیوردم کشش ندادم 

ولی امشب تو اینستا تیکشو انداختم اصلا به خودش نگرفت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازم خوبه نگفته انگشت کوچیکهٔ مادر خودش نمی شی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من الان اونقد از دست شوهرم ناراحتم ولی نمیتونم اعتراض گنم چون میدونم اگه اعتراض کنم چیزی میگه که ناراحتم میکنه و اعتراض کردن من هم دردی دوا نمیکنه..ولی از درون هم دارم حرص میخورم.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

دلم شکست اصلا ولی چون مقصر بحث خودم بودم زبونم کوتاهه

خب باید عذر خواهی میکردی تازه چیز خاصی نگفته یه ساعت بعد میگفتی این حرفت اشتباه بود خیلی ناراحتم کرد بیا از این به بعد بیشتر هوای هم داشته باشیم

بازم خوبه نگفته انگشت کوچیکهٔ مادر خودش نمی شی.

والله مادرشوهرم یه تنه کلللی بچه بزرگ کرده شیرزنی بوده واسه خودش 

مامان من دقییییقا چی داره که من تواین سن نمیبینم و شوهرم که چندماهه عقدکردیم دیده نمیدونم بخدا 

ففط برای تحقیر من اینو گفت 

پریشب خودش تلفنی پرسید ناراحت شدی گفتم انگشت کوچیک مامانتم نمیشی؟ 

اخرش تو به اون گفتی یا اون به تو گفت؟ 

تو بهش گفتی انگشت کوچیک مامانتم نمیشی. 🤔

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

چ اشکالی نداره از مامانت تعریف کرده چرا ناراحت بشی؟من بودم میگفتم بله مامانم تو همه جی نمونه س

وقتی نمونه نیس چکار کنم دقیقا 😔

به شوهرم هیچی نگفتما 

حتی بعدش گفت ناراحت شدی اینجوری گفتم؟ گفتم نه خب واقعا هم انگشت کوچیکش نمیشم 

جلوشوهرم اینوگفتم ولی عمییییقا دلم شکسته 

منم زن بدی نیستم