2777
2789

من از بچگی با دخترداییم خیلی صمیمی بودم چهارسال اینا از من کوچیکتره ولی خیلی دختر سرزبون داریه 

روز عقد با دختر داییم و منو نامزدم رفتیم آتلیه عکس بندازیم من ازش خواستم کنارم باشه خیلی استرس داشتم و کلا درونگرام 

ولی دیدم نامزدم خیلی باهاش بگو بخند میکنه اصلا به من توجهی نمیکرد شاید چندکلمه توجه میکرد

حتی شب دخترداییم گفت سرم درد میکنه یهو دیدم نامزدم بدو بدو رفت تو قسمت داروها دنبال قرص سردرد میگشت براش

انقدر حرصم گرفته بود درسته چندساله میگذره

و کلا نامزدم یهو با دختر داییم بد شده خیلی ازش بد میگه ولی وقتی میبینتش خیلی باهاش میگه میخنده اما پشت سرش بد میگه

بوهای خوبی نمیاد

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره