2777
2789
عنوان

بیایین یه چیزی از دوران عقدم تعریف کنم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه دخترداییت توی روز خوش زندگیت کنارت بوده لازمه معرفت داشته باشید و شوهرت هم احتمالا بهمین خاطر خواسته جبران کنه براش .

اینکه شوهرت پشت سرش بد میگه جلوش میگه میخنده یا بخاطر دورویی شوهرته یا از حسادت شما می ترسه الکی بد میگه

بهرحال اگه نمیخوای اذیت شی باید با همه روابطت رو تنظیم کنی که این صمیمیت ها پیش نیاد روشنفکر بازی به درد نمی‌خوره کسی ادای روشنفکری درمیاره و میذاره همسرش با همه بگو بخند کنه که خودشم میخواد مجوز بگیره با بقیه صمیمی بشه .

کمی بدبینانه س حرفام اما حقیقت همینه و اونایی که سعی میکنن امروزی برخورد کنن درونشون پر از کینه و حسادت خواهد شد

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
هنوز عقدیم یه سری اخلاقیاتش باعث شده بدجور دودل بشم واسه عروسی

حالا که عقدین یکم رک تر بگم

ممکنه اینا بهم چت کرده باشن یا ی ارتباط کوچولو

من میگم حسابی یه مدت تیز باش از گوشیش گرفته تا جاهایی ک میره 

ببین یوقت چیزی نباشه خدایی نکرده

.

جان دلم در خدمتم

ممنون عزیزم

نگاه شوهر من تو اینستا نمیزاره فالوش کنم

بعد من چندتا غریبه و مرد فالو دارم دید ولی چیزی نگفت

میگم چرا نمیزاری میگه دوستام میبینن بهت درخواست میدن 

خب اگه نظرش اینه چرا ب اون مردای دیگه گیر نمیده؟ میخواد راه خودش باز باشه؟ 

ممنون عزیزمنگاه شوهر من تو اینستا نمیزاره فالوش کنمبعد من چندتا غریبه و مرد فالو دارم دید ولی چیزی ن ...

بله احتمالا نمی‌خواد شما توی پیجش باشید می‌تونید باهاش حرف بزنید بگید مشکلی نیست بذار فالو بفرستن من نمی‌گیرم ببین جوابش چیه؟

یا اینکه اگه جدی‌تر شد بحثتون بگو بیا جفتمون رمز اینستای همدیگه رو داشته باشیم ببین جوابش چیه؟

و متاسفانه اینستا خیلی کثیف شده من و شوهرم همزمان اینستا رو حذف کردیم الان سه سال میشه

باور کن زندگیمون آروم‌تر شده.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️