2777
2789
من دلم واسه مامان بابای بیچارت میسوزه که تو این شرایط سخت دارن جون میکنن کار میکنن.تو شما تو رفاه با ...

من از دید مامانت بیچارت نگاه میکنم که اینقدر ناراحتم از تاپیکت .وگرنه اصلا به من چه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی قرار نیس موفق بشم مطمئنم

ب درک نشی

مگه قراره همههههه موفق شن؟! اونم تو درس؟

زندگیو انقد سطحی میبینی واقعاً؟

میفهمم حالتو منم یه تایمی مث تو فک میکردم احساس تورو داشتم ولی الان میگم چقد خر بودم

شرایطم گل و بلبل نیستا همین درس خودش بهترین و شاید تنها راه نجاته از خیلی چیزا

ولی شده حتی یه درصد احتمال میدم شاید من برای این راه ساخته نشدم. .زندگی خیلی سخته ها خیلی کجاشو دیدی حالا

فک میکنی الان اینهمه آدمی ک دارن نفس میکشن واقعاً خوشحال و راضی ان از زندگیشون؟

یه تایمایی مجبوری مجبور ب ادامه:))

من بشخصه تا شلوار این زندگیو از پاش درنیارم نمیمیرم حالا تو دیگه خود دانی🗿😂

دائم الخسته‌.

از همه طرف فشار رومه مقایسه شدن کنکور خانواده وقت کم درگیری وابستگی و کلی مشکل ک ناگفته بمونه بهتره

همه ی مشکلات ک‌گفتی  میدونم سختته..ولی ب خدا عذاب ابدی و تموم نشدنی هزاران برابر سخت تره..نکن با خودت این دنیا با همه ی خوبو بدش بلاخره ک تموم میشه..ولی اونجا تموم نمیشه ..مخصوصا برای کسی ک با خودکشی بخاد ب ابدیت بره..ک هر لحظه و دیقش عذابه براش نکن ب خدا تحمل یک ثانیشم نداری

دنبال ترحمن فقط همین.دنبال راه حل و این حرفا نیستن.اینا قراره مادرای اینده بشن چندتا بچه دیگه رو بدب ...

آدمی که میاد حرف از خودکشی میزنه 

قطعا از لحاظ روحی حالش خوب نیس 

شما که از مشکلات بقیه خبر ندارین و فقط قضاوت می کنین 

کاش یکذره درک اینو داشتیم که اگه نمی تونیم حال یکیو بهتر کنیم حداقل با حرفامون بدترش نکنیم

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
بالاخره یکی هست بالا سرت دیگه .یکی زحمت شمارو کشیده یانه؟علف خودرو که نبودی که

ببینید من واقعا حال و وضعم داغونه نزدیک ب ده روزه به زور یه لقمه غذا از گلوم پایین میره ، شما از شرایط روحی و جسمی کسی هیچ اطلاعی ندارین و فقط دارین قضاوت میکنین ادم ب ته خط نرسیده بود دنبال راه خودکشی نمی افتاد

چیز دیگه ای نمیگم شما هر جور راحتید فکر کنید 

آدمی که میاد حرف از خودکشی میزنه قطعا از لحاظ روحی حالش خوب نیس شما که از مشکلات بقیه خبر ندارین و ف ...

این حرفا بیشتر موج منفیه دردی ازش دوا نمیکنه.شما هم هی دل به دلش بدید فکر میکنه اره دیکه من بدبخت عالمم.دیدی درست فکر میکردم .باید بفهمه زندگی سخته.بی رحمه.

این حرفا بیشتر موج منفیه دردی ازش دوا نمیکنه.شما هم هی دل به دلش بدید فکر میکنه اره دیکه من بدبخت عا ...

بعد حرفای تلخ شما دردی ازش دوا میکنه؟

یه تایم هایی ممکنه هر آدمی حالش خوب نباشه

توی این تایما بهتره درکش کنیم و بهش حق بدیم و سعی کنیم آروم ترش کنیم با تیکه و کنایه هیچکس حالش خوب نمیشه

بعد حرفای تلخ شما دردی ازش دوا میکنه؟یه تایم هایی ممکنه هر آدمی حالش خوب نباشهتوی این تایما بهتره در ...

من تیکه و کنایه نمیندازم .از الان این حرفارو بزنه دو روز دیگه مشکلاتش بیشتر بشه میخواد چکار کنه؟

من تیکه و کنایه نمیندازم .از الان این حرفارو بزنه دو روز دیگه مشکلاتش بیشتر بشه میخواد چکار کنه؟

شما مگه تو زندگیش هستین 

مگه از مشکلات الانش خبر دارین؟

نمیگذره ب خدا ک همه جور مشکل دارم

هر روز صبح از خودت بخوا فقط همون یه روز رو دووم بیاری، من روزایی رو گذروندم که فک میکردم ته دنیاس و بدبخت تر از اون نمیتونم باشم، حتی یه روشی هم انجام دادم که بعدش منجر به بیماری مغز و اعصاب شد ولی خداروشکر تونستم درمان بشم ، نکن، بخدا میگذره، قول میدم میگذره ، فقط دووم‌بیار، اگر میتونی از یه تراپیست کمک بگیر