2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون خودمون کم مشکل داریم دو دیقه میاییم اینجا بدبختیامون یادمون بره .باید تاپیکیای تخمی ببینیم .بعدش ...

دنبال ترحمن فقط همین.دنبال راه حل و این حرفا نیستن.اینا قراره مادرای اینده بشن چندتا بچه دیگه رو بدبخت کنن

از همه طرف فشار رومه مقایسه شدن کنکور خانواده وقت کم درگیری وابستگی و کلی مشکل ک ناگفته بمونه بهتره

تنها نیستی ولی. اینو بدون..

خیلیا تو شرایط تو بودن و هستن و خواهند بود. اولین نفر و آخرین نفری نیستی.

اگه دیدی افکار خودکشیت زیاد شد با این خط تماس بگیر:

021-54467000

مدیریت بحران و جلوگیری از خودکشی { از 14 ظهر تا 24 }.

دائم الخسته‌.

دنبال ترحمن فقط همین.دنبال راه حل و این حرفا نیستن.اینا قراره مادرای اینده بشن چندتا بچه دیگه رو بدب ...

خب عزیزدلم چرا شما عصبی و ناراحت میشین 

برین تایپیک دیگه چند نفر باهاش حرف بزنیم شاید درست شد 

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است

هیچکدام از چیزایی که گفتی دلیلی برای اینکار نیست، همه این مشکلات رو دارن و حتی خیلی بدتر

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، جواب محکمی دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.

چون خودمون کم مشکل داریم دو دیقه میاییم اینجا بدبختیامون یادمون بره .باید تاپیکیای تخمی ببینیم .بعدش ...

این بنده خدا داره مشکلش رو بیان میکنه

قرار نیس اینجا همه از خوشیاشون بگن 

شما هم حالت بد میشه دوس نداری وارد تاپیک نشو 

قطعا یکم مهربون تر باشیم حال خوبش به خودمون بر می گرده...

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
دنبال ترحمن فقط همین.دنبال راه حل و این حرفا نیستن.اینا قراره مادرای اینده بشن چندتا بچه دیگه رو بدب ...

چرا دنبال ترحم باشم من از شرایطم چیزی نگفتم فقط یه راه قطعی خواستم 

خیلی دارین بد قضاوت میکنین 

باید بفهمه تو این دنیا همه قرار نیست نازشو بکشن.خودش باید بفهمه کارش احمقانه است

گناهه 

بعضی شبا آدم به ته خط میرسه 

اگه کسی باشه که حرف بزنه قطعا تاثیر داره

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
من مجبورتون نکردم بیاین تایپکم

من دلم واسه مامان بابای بیچارت میسوزه که تو این شرایط سخت دارن جون میکنن کار میکنن.تو شما تو رفاه باشی .بعد شما با کوچکترین تلنگری میخوای خودتو از بین ببری .یه ذره هم به بقیه فکر نمیکنی.مردی ادم باش مسکلات رو با صبر و تلاش حل کن .نمیتونی راههای رسیدن به خدا زیاده یکیشو انجام بده همه رو خلاص کن

من دلم واسه مامان بابای بیچارت میسوزه که تو این شرایط سخت دارن جون میکنن کار میکنن.تو شما تو رفاه با ...

از کجا میدونین اصلا پدر و مادرم زنده باشن ، از کجا میدونین سالهاست کنار من نیستن

دقیقا همینه .یا مغز معیوب میشه یه عمر ،دیگران باید از یه ادم اسیب دیده روان مراقبت کنن یا جسم که از بازم کارهات میفته گردن دیگران و اسیبی که همیسه همراهته

فراموشش کن .راه حلی برای زندگی پیدا کن .منم حالم خوب نیست .منم هر روز که بیدار میشم تمام کابوسهای زندگیم جلوم ردیف میشه و فقط و فقط به یاد خدا،التماس به خدا و دعاهای نینی سایتی ها دلخوشم