2777
2789
عنوان

پسره گفت برام اینو بخر

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه میخواد و رها میکنه ! اکثرا اینجورین . چرب زبونیم بلده که اسی نمیتونه انفالو کنه هر چه زودتر بک ...

نه بابا شهرامون کیلومترها دوره،اتفاثا اصلا هم زبون باز نیس 

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
یاد 5سال پیشم افتادم 130تومن دادم پسره کتاب بگیره به عنوان قرض نداد که نداد🤦🏻‍♀️😂تو همون یه هفته ...

۵سال پیش پول زیادیم بوده

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
دوتا قومیت مختلفیم اصلا جدی بهش فکر نکردم که

پس کلا همون چت هم نکن  البته هرجور خودت فکر می‌کنی درسته ولی اینجور پسرا جالب نمیان عزیزم

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
یه جواب خوب بگین بهم بهش بگم

بهش بگو صب کن برم از مامانم بپرسم؟ یعنی بچه خودتی یا بگو ای بابا این خیلی کمه که من میخواستم برات گردنبند ورساچ بخرم بعد یه استیکر دهن کجیم بزار بمونه تو کفش دیگه هم هیچ جوابشو نده

یه جواب خوب بگین بهم بهش بگم

هیچی بی توجهی بهترین جواب

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻