2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی باید حواست باشه زیاد دوست و رفیق نشی با کسی چون نمیذارن درس بخونی من سال کنکورم از آذر تا اردیبهشت یا خرداد رفتم خیلی خوب بود ولی من سعی کردم با کسی دوست نشم سرم تو کار خودم بود

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
عیدمو چرا خراب کنم ب عید چه ربطی داره؟ 😅

چون عید کتابخونه ها بسته ان منظورم این بود ک تو اون بازه درس نمیخونی چون محیط مطالعه ات عرض شده

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

ولی باید حواست باشه زیاد دوست و رفیق نشی با کسی چون نمیذارن درس بخونی من سال کنکورم از آذر تا اردیبه ...

ببین من از روستام

می‌خوام کتابخونه برم تو شهر 

تقریبا مسیرش ۳۵ دقیقه هست 

هیچ کس نمیشناسم اونجا 

ببین من از روستاممی‌خوام کتابخونه برم تو شهر تقریبا مسیرش ۳۵ دقیقه هست هیچ کس نمیشناسم اونجا

۳۵ دیقه خوبه به نظرم

خب اولش آدم کسیو نمیشناسه رفته رفته رفیق میشه نمیگم همه بدن ولی اکثرا شریک جرم میشن برا درس نخوندن

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚