2777
2789

چیش شده سردی رفته تو گوشش؟ 

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی داد دارو دکتراره دو سه روز پیش سرما خورده الان خوب شده حالا دست میذاره گوششچی بدم تا صبح حالا که ...

نمیتونم بگم گلم من بردم گفت عفونت گوشش برطرف نشده برااونه آمپول زدیادم نیست چی بودشربت قوی عفونت دادپسرم 5صبح ازدردگوشش بیدارشدگریه می‌کرد ازهرکی پرسیدم گفتن ازعلائم این مریضیه جدیدهمکلاسیشم زده بودبه چشمش عفونت کرده بود

نمیتونم بگم گلم من بردم گفت عفونت گوشش برطرف نشده برااونه آمپول زدیادم نیست چی بودشربت قوی عفونت داد ...

اره بابا

اون که یه ماه چشم اون یکی پسرم و خودم باد میکرد

باشه میبرمش منم دکتر حتما

خدا کنه بهتر شه گوشش حالا تا صبح درد نکشه