2777
2789
عنوان

ببخشید ببخشید ولی علت مدفوع چرب چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 76 پست
ندارم ۱۵ سالمه ن دلیلش هست نه ارث داریم نه علتیمش فقط همینه

۱۵ سالته یا ۱۷

اونجا که نوشتی ۱۷

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ندارم ۱۵ سالمه ن دلیلش هست نه ارث داریم نه علتیمش فقط همینه

غذای خیلی روغنی هم بخوری اینجوری میشه

دستتو نزن مدفوع هیچوقت 

آزمایش بدی مشخص میشه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی حتما برو پیش متخصص گوارش. مدفوع چسبنده یعنی سیستم گوارشی ات خوب کار نمیکنه. و اصلا خوب نیست

وای چه غلطی کنم بخدا نمیتونم برم

ممکنه واسه همین افتادگی باشه؟

قبلا کم بود از گوشه ها بیرون نمیزد

الان علاوه بر وسط گوشه هاشم داره میاد بیرون

واقعانمیتونم راهنمایت کنم بایدبری دکتر

ولی واسه اینکه ردش تو سرویس نمونه باآب داغ بشور زودی پاک میشه

واسه بوش هم بعده اینکه کارت تموم شد اسپری خوشبوکننده بزن

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

چه مشکلی

ممکنه سنگ صفرا داشته باشی..

البته ممکن هم هست مشکل از کبدت باشه..

در کل برو پیش متخصص

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

وای چه غلطی کنم بخدا نمیتونم برمممکنه واسه همین افتادگی باشه؟قبلا کم بود از گوشه ها بیرون نمیزدالان ...

عزیزم نگران نباش.فقط دکتر زود بری با دارو زود خوب میشی. فقط پشت گوش نندازی ها. کدوم شهر هستی

با این توضیحاتی که دادی اسی

خونریزی داره رو ده ات حالا یا پولیپه،یا اثر یبوسته و یا شقاق برو دکتر شرح حال بگو اینجا کاری از دستمون برنمیاد

اگه درمون نکنی کمترین عوارضش کم‌خونی شدیده

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد