2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دسته چی؟  

مگه اومده هندونه بخره که دست بزنه ببینه کال یا رسیده ،؟ هر وقت محرم شد ، کار اصولی پیشرفت چهارتا بزرگتر صحبت کردند و قرار و مدار گذاشتن اونوقت حرف واسه گفتن داره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
مگه بی شخصیت و هرزه ست وااااااااااخودت میگیخواستگار دوست پسر که نیست

ببین حتی حسش هم غیرمستقیم برام پیش نیومده، من خودم بدم میاد، ولی خب دیگه خواجه که نیس، ی جوریِ که تصور اینکه این پسر بتونه ارتباط فیزیکی داشته باشه تو ذهن نمیگنجه، نمیدونم چجوری منظورمو برسونم 

یا ابوالفضل چراااا اخهمن اونو نمیخوام 😭😭😭همه میگن رل داره برا من مهمه همسرم هیچ رابطه ای نداشته ب ...

از کجا معلوم حرفای بقیه درست باشه؟

همیشه بزرگترین و قشنگترین باغچه هاروهم بیل بزنی تهشون کرم داره 

مهم زمان حال ادماست نه گذشته 

زمان بده بیین چی میشه

از کجا معلوم حرفای بقیه درست باشه؟همیشه بزرگترین و قشنگترین باغچه هاروهم بیل بزنی تهشون کرم داره مهم ...

منم میگم تو ظاهر خییلی محجوبه بش نمیخوره اهل رل بازی باشه ولی بلا استثنا همه ی حس ها میگن داره 

شما ازش چی حس میکنی؟ راجع به آیندم باهاش؟ دوسم داره؟اخلاقش؟خوشبخت میشیم؟