2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 119 پست
ی اشنا ی سال(: کاش میشد دوباره تجربش کنم

چندسالش بوده؟ از یجا خیلی پسر مهربونی بوده از یجا یدذا جا زده حس میکنم آخه چرا باید فکر کنه نمیتونه تورو خوشبخت کنه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه منظورم این بود رو در رو برو اینا رو بهش بگو همین کارایی که گفتیم بکن

چی بگم 

بگم تا خرخره دچارتم 

بگم درمون این قلب بی صاحب تویی بیا ارومش کن!! دوباره غرورمو بشکنم! 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اجی خودت ناراحت نکن ارزش نداره

حالم خیلی بده قلبم انگار اتیش گرفته من ک به نبودش عادت کرده بودم چرا این حرفارو شنیدم!!! 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بهونس پسر اگه دختریو بخواد این چیزا مانعش نمیشه

اول اسمتs?

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

حستو خیلی خیلی درک میکنم منم یا عشق ازدواج کردم خیلی سختی کشیدم اگر میبینی خیلی دوستش داری چرا باهاش ...

چی برم بهش بگم اخههه چی بگممم

حالم خیلی بده قلبم انگار اتیش گرفته من ک به نبودش عادت کرده بودم چرا این حرفارو شنیدم!!!

فداتشم عیب نداره ❤️قوی باش 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

فداتشم عیب نداره ❤️قوی باش 

پیش خودش فکر کرده شما احساسی تصمیم می گیری و خودت رو به فا .....نه بی ادبیه به فنا میدی

سرش حاضر بودم مرگو به جون بخرم اون ک مادرش بود/!!! 

منو میشناسی؟

ن چطور؟

ااره میدونم راست گفته ولی کاش تو چشام زل میزد میگفت ترسو بازی در نمیاورد

این که اره ...

ولی حیف که شهامتشو نداشته ‌. تو ام مسدونم سخته ولی سعی کن بهش فک نکنی .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊