2777
2789
هورمونی احتمال خیلی زیاد یه مدت ویتاگنوس بخوره اوکی میشه

آبرسان و همه چی هم استفاده میکنه

روتین پوستی هم داره 

کلا شخصیت پلنگی داره😂😂

الان چونه و وسط ابروهاش جوش های سفت میزنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبرسان و همه چی هم استفاده میکنهروتین پوستی هم داره کلا شخصیت پلنگی داره😂😂الان چونه و وسط ابروهاش ...

از داخل بدنشه 

ربطی به رسیدگی پوستش ندارع 

هورموناش بهم ریخته 

منم همینطور بودم این قرصی که گفتم رو بگیره از داروخونه یه مدت بخوره خوب میشه ضررم نداره گیاهیه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
از داخل بدنشه ربطی به رسیدگی پوستش ندارع هورموناش بهم ریخته منم همینطور بودم این قرصی که گفتم رو بگی ...

طریقه مصرفش رو میگی عزیزم؟

یعنی شما هم از اون جوشا داشتین؟

قرص ویتاگنوش که خوردید بر طرف شد؟

طریقه مصرفش رو میگی عزیزم؟یعنی شما هم از اون جوشا داشتین؟قرص ویتاگنوش که خوردید بر طرف شد؟

بله منم از همونا داشتم 

روزی دوتا یکی صبح یکی شب دوسه ماه بخوره

مجرده یا متاهل!؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
متاهل بوده الان مجردهآره دقیقا همینو میگه

واسه مجردا خوب نیس واقعیتش چون نیاز جنسی رو زیاد میکنه اذیت میشه