2777
2789

عجیب ترین دختری ک برام غیر عادی بود که عاشقش بودم این بود که خیلی بد فاز بود از ی  طرف ازم فراری بود از ی طرف حساس میشد  یروز خوب بود یروز بد  خیلی غیر عادی و غیر طبیعی بود

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شما پسراااا خدانکنه بفهمید دختری عاشقتونه چس میشین میرین هوا فکر میکنین شاهی پادشاهی چیزی هستین 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

برا من این عجیب بود که چطور قدر دختر خوبی مثل من رو ندونستنو از دست دادن همیشم خودم ول میکردما

اما خب سواله دیگه😆😆

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
والا شما پسراااا خدانکنه بفهمید دختری عاشقتونه چس میشین میرین هوا فکر میکنین شاهی پادشاهی چیزی هستین

اره قبول دارن

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اسمت فقط

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸