2777
2789
عنوان

از وقتیکه عکس خودم پروف اینستامه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 46 پست
خدا لعنتشون کنهعکسشو از پروفایلش برداشتن؟

ن اینجا عکس گذاشته بود برداشتن اینستا پخش کردن

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟میشه بگی کجاشه برم درست کنم

اینجوری نمیشه چون باید با عکس توضیح بدم

تو گوگل سرچ کن راحت توضیح میده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
به من اصلا کسی پیام نمیده حتما پیجای زیادبو فالو و لایک میکنی یا کامنت میذاری

من ۱۶۰ نفر دنبال میکنم ۶۰ نفرم دنبالم میکنن آشنا 

کامنت ک هیچ لایک خیلی کم

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

پشمامپیجم باز نیست

نه تو نی نی سایت گفتم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

خدا لعنتشون کنهعکسشو از پروفایلش برداشتن؟

نه عزیزم تو نی نی سایت گفتم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من عکس خودم پروفایل تلگرام بودم چندتا عکس هم از داداشم عکساهم خیلی بی حجاب نبودفقط روسری سرم نبود وگ ...

خدا لعنتشون کنه مریضن بخدا 

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

برگام مگه الانم عکس پخش میکننن

عکس پروفایل منم یکی گفت پخش میکنم تو گروهای صیغه زیرشم مینویسم فقط ازدواج خخخ

مرتیکه روانی منم گتم برو هر غلطی دلت میخواد بکن

هی بلاکش میکردم مجدد با اکانت دیگه تهدید میکرد بعضیا بیمارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
وقتی جواب سوالتو میدونی چرا میپرسی؟خیلی نیازه عکس پروفایل خودت باشی؟نامزدم حساس شده عجبببب

چته بیا منو بزن ناراحتی نظر نده 

حرص نخور واسه قلبت خوب نی پیر میشیا

عزیزم برو قسمت تنظیمات حریم خصوصی ی قسمتی هست که پیام هاتو میبندی و فقط فالورهات میتونن بهت پیام بدن 

پیج های دیگه بخوان بهت پیام بدن اصلا پیامشون ارسال نمیشه 

و اینکه فقط درخواست آشناهاتون رو قبول کن

من الان هم پیام هامو بستم هم غریبه و مرد راه نمیدم تو پیجم دیگه راحتم هر عکسی بذارم هر استوری بذارم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

نه عزیزم تو نی نی سایت گفتم

اهاان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجوری نمیشه چون باید با عکس توضیح بدمتو گوگل سرچ کن راحت توضیح میده

اوکییی

عزیزم برو قسمت تنظیمات حریم خصوصی ی قسمتی هست که پیام هاتو میبندی و فقط فالورهات میتونن بهت پیام بدن ...

اوکی نمی‌دونستم اینطوریه

من ۱۶۰ نفر دنبال میکنم ۶۰ نفرم منو همشون دوست و آشنا 

خودم حساسم مگه دیوونه ام غریبه بیاد چیکار 

اوکی نمی‌دونستم اینطوریهمن ۱۶۰ نفر دنبال میکنم ۶۰ نفرم منو همشون دوست و آشنا خودم حساسم مگه دیوونه ا ...

همون پیام هاتو ببند راحت میشی 

من پیج کاری زده بودم فیلم تدریس میذاشتم روزی هزارنفر پیام میداد متاهلی مجردی فلانی دیگه کلا دیلیت کردم 

پیج شخصیمو گذاشتم بمونه کلا قفلش کردم 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰