2777
2789
عنوان

از وقتیکه عکس خودم پروف اینستامه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 46 پست
یعنی خصوصیه باز نیست

اها 

جایی کامنت میزارین شاید پیدا میکنن پیجتونو؟

در هر صورت مقصر شما نیستین میتونین راحت بلاک کنین

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس نزار عزیزم دیروز عکس یکی پخش کردن از دیروز داره التماس میکنه تو پیج گداشته به عنوان زن خراب

پشمام

پیجم باز نیست

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

تو اینستا چیزایی که دوست داری کمتر لایک کنکامنت نذار تو پیجای پربازدید زیاد از خودت ردپا نذاری این پ ...

کامنت که اصلااا

لایک نهایت روزی یکی

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

عکس نزار عزیزم دیروز عکس یکی پخش کردن از دیروز داره التماس میکنه تو پیج گداشته به عنوان زن خراب

خدا لعنتشون کنه

عکسشو از پروفایلش برداشتن؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
دایرکت اینستا یه تنظیماتی داره اگه فعالش کنی غریبه نمیتونه اصلا پیام بده بهت

واقعا؟

میشه بگی کجاشه برم درست کنم

من عکس خودم پروفایل تلگرام بودم چندتا عکس هم از داداشم 

عکساهم خیلی بی حجاب نبود

فقط روسری سرم نبود وگرنه دست و اینام معلوم نبود یا عکس قدی نبود

و اسم وفامیل هم روی اکانتم بود

یهو یکی بهم پیام داد که آره عکست رو ادیت میزنم لختی  پخش میکنم اسمت هم میدونی ابروت رو میبرم خانم فلانی و از این حرفا

درسته قضیه با تهدید کردن فرد از طرف خانواده‌ام جمع شد 

ولی تا مدت ها استرس داشتم که نکنه واقعا پخش کنه

و همش اسمم رو سرچ میکردم اینو اونور 

اره خیلی تاثیر داره 

عکستو از پروف بردار اون موقع سالی ماهی ی نفر نهایتا مزاحم بشه

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

مردا به عکس پشه ماده هم واکنش نشون میدن عزیزماونم اسمش پرایوت هست نه پی وی

دستت درد نکنه😐

اها جایی کامنت میزارین شاید پیدا میکنن پیجتونو؟در هر صورت مقصر شما نیستین میتونین راحت بلاک کنین

نه والا من اصلا کامنت نمیزارم

منم همینطور

عکسم رو برداشتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

تازه مال من کاملا باحجاب بود و معمولی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟