2777
2789

سه ساله با همیم دعوامون شد دو هفته پیش خداحافظی نکردیم ولی من گذاشتم رو این حساب که تموم شده..

بعده ده روز پیام داد و معذرت خواهی و ناز کشیدن و گفت برای این نبوده که میخواسته هر دوتامون به رابطه فکر کنیم و ازون حالت بچه بازی که چند وقته شده دربیابیم.خلاصه منم گفتم باشه دو سه روز زود میومد حرف بزنیم زنگ میزد همه چی خوب الان باز میبینم دیر میاد از دیشب و قسمم میخوره که کارش طول می‌کشه

من دوسش دارم خیلی ولی اینا اذیتم می‌کنه حرف کاتم میارم قبول نمیکنه 

الانم از ظهر پیام نداده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دقیقااااا توی این شرایط بودم🥲

فقط ول کن برههههه همین ...

بزار این اشغال از زندگیت بره اگه دوست داشته باشه نمیزاره ناراحت بشی اگه ترس از دست دادنتو داشته باشه تلاش میکنه که ناراحت نشی اون نمیخوادت...

میدونم سخته قبول کردنش ولی واقعیت‌واقعیتهه  قبول کن یا هم اینکه تا آخر عمرت به خودت دروغ بگو و منتظر بمون تا ولت کنه اونطوری بدتر بسوزی اون بیرون پره پسره که حسرتتو میخورن خودتو درگیر آدمای اشغال نکنن بیشتر با خودت وقت بگذرون...

امیدوارم با حرفام بهت کمک کرده باشم❤️🫂