2777
2789

بیاین راهنماییم کنین دارم از طریق بسیج میرم دوستامم همراهم نیستن.

بیاین بگین چی ببرم چیکار کنم؟

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

اگر راهت دوره

من یبار رفتم تجربیاتمو میگم

لباس راحتی بپوش.لباسی ک عرق نکنی.شارژر.پاور بانک حتما. هندزفری.جوراب.مسواک.شامپو برا شستن دست و....

کارت بانکی

حتما با خودت آب ببر. تنقلات و خودنی حتما پیشت باشه زیاد نمیدن

دستمال کاغذی

پول

همه ما سر قضیه خورد و خوراک اذیت شدیم . خدایی تابستونم بود

اونقد اب نداشتن ک بعضیا گرمازدع شدن

و کولر هم روشن نبود.بااینکه اتوبوس قشنگ بود ازون جدیدا

دارو.  مسکن .شکلات

اگر راهت دورهمن یبار رفتم تجربیاتمو میگملباس راحتی بپوش.لباسی ک عرق نکنی.شارژر.پاور بانک حتما. هندزف ...

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم 

شما کی رفتی؟

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم شما کی رفتی؟

قربونت

۲سال پیش♥️خواهرمم رفته بود تقریبا ۷سال اینا پیش.

دقت کن پیش کی میشینی.اعتماد بنفس داشته باش.پیش ادمای موذی و اینا ک حرف نمیزنن نشین.تاثیر بد میزاره روت

مثلا خواهر من ک رفته بود با یکی دو نفر اونجا دوست شده بود

طرف افسرده بود اه

کل راه رو ناله و زار زار

قربونت۲سال پیش♥️خواهرمم رفته بود تقریبا ۷سال اینا پیش.دقت کن پیش کی میشینی.اعتماد بنفس داشته باش.پیش ...

چشم حتما ،ممنون از توصیه های قشنگت عزیزم 💕

عهه منم میرم راهیاندانشگاهی هستی؟

نه من کنکوری ام ،دارم از طریق بسیج میرم 

من دهم نرفتم چون درس داشتم و می‌خوندم امسال خیلی حالم گرفته بود ،بعد توی همون حال و هوا ها مامانم بی خبر از من ثبت نام کرد که برم .

شما کی میرین؟

من پارسال رفتم البته آبان ماه رفته بودم

لباس مناسب و دمپایی و شارژر و سرایه و پول نقد و کارت یکمم خوراکی و مسواک و پتو و یه ملحفه که بکشی رو تخت 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

من پارسال رفتم البته آبان ماه رفته بودملباس مناسب و دمپایی و شارژر و سرایه و پول نقد و کارت یکمم خور ...

میگن خیلی وسایل نبر پالتو بردارم یا نه؟

میگن خیلی وسایل نبر پالتو بردارم یا نه؟

ی ساک کوچیک ببر 

اره ببر سرده زمستونه 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

ی ساک کوچیک ببر اره ببر سرده زمستونه

باشه ممنون عزیزم