باشه .
خدا را شاکر باش چرا که تاکنون هرچه از او خواسته ای به تو بخشیده است. زندگی آرام و سعادتمندی در اختیار داری که علاوه بر لطف خدا حاصل همت خود تو نیز می باشد. به تازگی مشکل کوچکی برای شما بوجود آمده که بزودی با کمک یکی از دوستان حل خواهد شد. پس نگران آن نباش و از زندگی خود لذت ببر.
حضرت حافظ در بیت های نهم و دهم می فرماید:
* از آن زمانی که آشوب چشمانت به من رسید و من را مفتون ساخت، از شر فتنه روز آخریت آسوده خاطر شدم.
* دیشب عنایت خداوند مژده ام داد که ای حافظ، از هوا و هوس توبه کن که من برای عفو گناهانت کفیل شدم.
حال خود باید نیت خود را تفسیر نمایید.
۲- به شما مژده می دهم که این فال بسیار نیکوست و کبوتر اقبال در چند قدمی شما قرار دارد. مواظب باشید که آن را با بی مبالاتی، سستی و بی دقتی به پرواز در نیاورید. این نیت بر شما مبارک باد.
۳- نیت شما حتماً عملی می گردد. پس به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید.
۴- اگر حوصله و شکیبایی را پیشه کنید، بر تمام کارها دست می یابید و پرواز هم پیمان شما خواهد شد. پس جای نگرانی وجود ندارد و همه چیز بر وفق مراد شما و او خوهد بود. کار انجام می یابد. ازدواج و طلاق عملی می باشد. بر رقیبان پیروز می شوید. کار دلخواه را به دست می آورید. پس بر سرعت عمل و دقت خود بیفزائید.
۵- اگر دیدمان عارفانه گردد، امواج زمزمه می کنند و مرغ سحر نغمه داوودی سر میدهد. صدای پای آب را که در راه عشق حرکت می کند، به خوبی می شنویم. این فال بر شما مبارک باد.
۶- رنگ نارنجی یا سبز را برایتان پیشنهاد می کنم زیرا جرات و جسارت شما را زیاد می کند و توانایی در کار و وسعت ذهن به شما می بخشد. همچنین احساس امنیت به شما و دیگران خواهد بخشید.
به نیت شما 🫖 فال چای گرفتیم. جواب فال شما:
* رفاه، آسایش