2777
2789
عنوان

آخر جوکر چقدر مسخره بود🤢🤢🤢

196 بازدید | 19 پست

چقدر لوس هی می‌خوندن چشم و دلوم روشن این چه یاریه! مثل بچه کوچولو ها 

اصلا چه ربطی داشت این آهنگ به اون فضا؟!😕😕

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر وقتا مسخره ست🤣

آره مخصوصا اون خنده های الکی شون

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
به شدت مسخرست 🤧

من خیلی طرفدارش بودم ولی الان اصلا

کی برنده شد؟

مهسا طهماسبی 

ددقیقا مهسا که آخر بی تربیت بود اصلا احترام بقیه رو نگه نمی داشت

من خیلی بدم اومد اونطوری به سحر گفت 

کلا مشخصه ادم سلیطه ای هستش 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

قشنگ بود که

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

قشنگ بود که

وااای نه 

قبلا خیلی بهتر بود و همه طرفدارش بودن الان خیلی مصنوعی شده