2777
2789
عنوان

بدی های فرهنگیان چیع بنظرتون

241 بازدید | 45 پست

من خودم از محدودیت‌هاش متنفرم

ولی برا منی ک وضع مالی خوبی ندارم از همون اول حقوق میدع

شغلت تضمینه سریع استخدام میشی

مث مشاغل دیگه نیس رزومه به بغل تو این جامعه گرگ بری دربدر دنبال شغل تهش مجبور بشی با درآمد کم با یه عده گرگ دیگه تو محل کارت سروکله بزنی هرروز گند بزنن تو اعصابت

که تازه همه اینا وقتی دختر باشی سخت‌ تره

ولی معلمی سروکار با بچه هاس 

تعطیلاتش خوبه

حق و حقوقت مشخصه لازم نیس برا یذره پول به هرکس و ناکسی باج بدی

بنظرتون جز محدودیت زیادش بدی های دیگش چیه؟

سلیقه ایه مثل من از همچین شغلی خوشم‌نمیاد

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

اگه بخوای معلم شی دنبال نکات مثبت بیشتر بگرد ن منفی 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محدود خاصی که نداره میگی محدودیت زیاد جزو راحت ترین مشاغل هست با تایم کاری کمولی حقوقش خیلی پایینه ک ...

اخه حقوقش اون قدر بد هم نیست که. کسی که سال اولشه الا ۱۱ میگیره با اضافه کار میشه ۱۳.

ولی شغل سختیه اصلا نمیشه گفت راحته. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
اخه حقوقش اون قدر بد هم نیست که. کسی که سال اولشه الا ۱۱ میگیره با اضافه کار میشه ۱۳.ولی شغل سختیه ا ...

ببخشید میشه ۱۲ با اضافه کار. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
تا محدودیت رو چی تعریف کنیحقوقش هم خیییییلی کمه.

برا من آرامش روان مهمتره 

ینی تو این تابستون دنبال شغل میگشتم

کلی دنگ و فنگ 

اینکه محل کارت امن باشه یا نه

آدمای اون کار چجورین

که اکثرا گرگن واقعا

من شنیدم به بهانه مصاحبه کاری میخواستن به زنا تعرض کنن

من حتی یکی رزوممو دید بهم ز زد جرات نکردم برم 

بعد اینکه تو شرکتا خیلی جنسیت زدس من شنیدم

از چندتا آشناها شنیدم انقد مردا وقیحن یارو برداشته به دختره گفته ناخون بکار چقد ناخونات سادس

خیلی توهینای جنسی این شکلی من شنیدم تو محل کار 

تازه چقد که کار میکشن از آدم

معلمی سه ماهو میخوری میخوابی حقوقتو میدن

سر و کله زدن با بچه‌ها و درگیری هاش

شغلی که بقیه فک میکنن راحته ولی زیاد انرژی آدمو میگیره

حقوقشم زیاد تعریفی نداره ولی چون تایم کاری کمی داره

میشه شغل دومم در کنارش داشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اخه حقوقش اون قدر بد هم نیست که. کسی که سال اولشه الا ۱۱ میگیره با اضافه کار میشه ۱۳.ولی شغل سختیه ا ...

نسبت به بقیه مشاغل گفتم راحته وگرنه بله سختی خودشم داره

درآمد زیر ۲۰ تومنی تو دوره ی امروز با این هزینه ها خیلی کمه

بازم بستگی به نحوه ی زندگی و توقعات خود فرد داره

من خودم آدم کارمندی با این درآمدها نبودم

سر و کله زدن با بچه‌ها و درگیری هاششغلی که بقیه فک میکنن راحته ولی زیاد انرژی آدمو میگیرهحقوقشم زیاد ...

خب اون بچس میشه روش اثر گذاشت

مشاغل دیگه با آدم بزرگای گرگ هفت خط درگیری