2777
2789

ساعت هشت و نیم بود، شهر ما تاریک میشه بیرون کفتر پر نمیزنه دیگه منم کار واجب داشتم شوهرم قرار بود زود بیاد ولی طبق معمول رفت نشست خونه ننش .منم رفتم خودم بیرون کارمو انجام بدم تو راه منو دید کلی تو خیابون داد و بیداد کرد گفت چرا این وقت شب رفتی بیرون.گفت خونه ی جدا هم میخوای با این وضعت.میریم واحد بالایی مادرم زندگی میکنیم .

شهر خودمون تا ساعت یازده همه جا شلوغ بود شده بود من دوازده شب هم بیرون بودم آخه چم بود ازدواج کردم.الان هرسال سر خونه ی مستاقل با شوهرم دعوا داریم تا ه یکسال بود مستاقل شده بودیم امسال گیردادن باز برگردیم 😭😭

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب روز برو بدون اجازه نرو سعی کن بهونه دستش ندی

یعنی چی بدون اجازه نرم مگه بچه دوساله خودش دیشب یک شب مست اومد خونه چطور اون می‌تونه تا نصف شب بیرون باشه من بعدظهر نرم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بعدشم بگو خونواده من منو طوری تربیت کردن که بهم اطمینان کامل دارن حتی اگ ساعت دو شبم برم تو ی دسته مرد خیال همه راحته. بابام منو اینطوری تربیت کرده

حالا اگ شما شک داری لابد کافر همه رو... 

بگو نمیخوای من برم خونه بابام

از طرفی بگو تو اینستا و سایت با چند تا مشاور خونواده صحبت کردی همه یک قول گفتن ب هیچ عنوان نباید نزدیک خونواده شوهر یا زن زندگی کرد چ برسه بریم طبقه باباشون. 

یکم جدی برخورد کن

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
یعنی چی بدون اجازه نرم مگه بچه دوساله خودش دیشب یک شب مست اومد خونه چطور اون می‌تونه تا نصف شب بیرون ...

میتونی بری به خاطر اینکه  دادا و بیداد نکنه بهش بگو ظلم بار خودت نکن