2777
2789
عنوان

عروسیم نیومدن

155 بازدید | 11 پست

خانواده خالم ۱۵نفرن با بچه و نوه و داماد 

صبح عروسی گفتن شوهرم سرماخورده نمیایم ولی رفته بودن همشون مشهد 

قبلا خواستگاریم اومده بود پسرخالم ،

قبل من ازدواج کرد

بنظرتون بخاطر پسرش نیومد علتش میتونه این باشه

(اومدن خواستگاری ما گفتیم نه بعد منو عاشق خودش کرد و رفت یهو ازدواج کرد به خاطر یه مسئله قدیمی خالم اینکار رو کرد )

الان عروسی پسر دیگشه برم یا نه

توام نرو

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بخاطر همون مساله قدیمیه ممکنه بیشتر هم تو زندگیت دخالت کنند مواظب باش ارتباطت رو کم کنی یا اصلا ...

من نمیبینمشون

ولی همشون از شوهرم میرن بد میگن

از این طرف میگن ما تورو نمیخواستیم

ولی بنظرت این پیگیریاشون از سوختن نیست؟

شوهرم سرتر از پسرخالمه

نرو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حالت تاوان کاری که با دل تو کرد رو میده

خیلی بد بود 

من ازش بدم میومد 

با کلک خاله دیگه و پسرخالم و مامانش گوشی برام خریدن 

مامان و بابام نبودن ،من پیش مادربزرگم بودم

دوست شدم بعد رفت ازدواج کرد و گفت نمیخواستیمت

البته که اسم خودشون بد شد 

من نمیبینمشونولی همشون از شوهرم میرن بد میگناز این طرف میگن ما تورو نمیخواستیمولی بنظرت این پیگیریاش ...

اره ولی اگه ازتون کینه دارن واقعا خطرناک میتونن باشن سر اون مساله که نگفتی چیه

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز