جوکرمونث مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 عنوان سم تمرین تاپیکی که دیدیم رو بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 16381 بازدید | 495 پست فقط اسمشو نگید ماجراشم بگید که چی بوده یا اسکرین بزارید یکم بخندیم😁 1403/10/19 | 21:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 یکی ۲ سال پیش تاپیک زده بود که مریضم نفخ شکم دارم الان خونه مامان بزرگمم یهو مهمون اومده منم تو اتاق ... بدبخت😐
سوپرایزخدا عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2538 خیر خودش تاپیک زده بود که بیایید شبیه ایناروس شدم بقیه دلداریش میدادن والا منم بودم اونجا شایددقیق نخوندم عنوان واما ینفرکه گفت شبیه ایرانوس شدی انگار واقعیت براش تلخ بود😟
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 یکی م میگفت شوهرم آلوچه کرده تو واژنم رفته بالا در نمیاد🤣🤣🤣 آره اونم واقعا سم بود🤣
sowgoli عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4615 بدبخت😐 بعد کاربرا دلداریش میدادن درخواست دوستی نمیپذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□°
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 53616 تا شما باشی بدون هماهنگی من پست نذاری 😆برو یکم مطالعه کن .😏 فقط اونی که تند تند لایکت میکنه😅😅فک کنم بد ازم سوخته😅😅😅😅چقد عقده ازم داشته😅😅چشم چشممم😎🤭 توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870 💚-:)....
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 یکی بود گفت هم اتاقیم با خودش حرف میزنه نصف شبا ریز میخنده و تند تند چیزای عجیب غریب میگه خیلی دوست ... منم کنجکاو شدم🤣
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 خانمه موهاشوخودش چتری زده بودتوخونه وهمه کاربرامیگفتن نه خوب شدی دلداریش میدادن اماینفربودگفت چقدر ش ... والای خدا🤣🤣🤣🤣
سوپرایزخدا عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2538 یکی هم کامنت گذاشت اونجا(واژن)کمدنیست که هرچی اومددم دستتون میذارین توش یعنی هنوزم یادم میادمیخندم گوجه سبزومیگی😂😂😂والا یکی ام تاپیک زده بودسیرکردم توواژنم نخش رفته توبچه هامیگفتن بگرددنبال نخش بکش بیرون حالا اون اصرارمیکردنخش نیست وحالش خراب وسوزش زیاد است راه حل بیادمون نمیومدکامنتاداغون بودن😂😂
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 من بعد اقدس آدم سابق نشدمهنوزم به سمی اون تایپک ندیدم😂😂 واقعا🤣
مهتاب۱۸۱۳ عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 2082 نه عزیزم مگه میشه حرف تاپیک سم بشه و اقدس فراموش بشه؟🤣 ولی یه تاپیک زد به یاد ماندنی ها🤣🤣
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15664 جیش چرخشی یادم رفت یکی هم بودمادرشوهرش همش میگفت کثیفی خونت بومی ده بعدمیگفت شوهرش برااینکه حرصشودربیاره جیش کردتوپتواستارترم آژانس گرفته بودپتوروببره مادرشوهرش بشوره که نگه کثیفه بگه کارپسرشه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 سم تر از تاپیکی که همین اواخر زده بودن و استارتر اومده بود با ناراحتی و خون دل میگفت شوهرم خیانت کرد ... چه آدمایی پیدا میشه بدبخت زنه
پاتریک_ام عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4439 والا منم بودم اونجا شایددقیق نخوندم عنوان واما ینفرکه گفت شبیه ایرانوس شدی انگار واقعیت براش تلخ بود ... خودش گفت شبیه ایرانوس شدم منم بودم😂 تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15664 گوجه سبزومیگی😂😂😂والا یکی ام تاپیک زده بودسیرکردم توواژنم نخش رفته توبچه هامیگفتن بگرددنبال نخش بک ... نه زاجومیگم سیرم بودم یادمه😂 مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 1012 یکی بود جیش کرده بود توی چایی خواهرشوهرش اقدس الویهیکی هم خیلی جدی دنبال محل خرید سیانور بود شب بده ... 🤣🤣🤣آها راستی سمیرا دست درازم میگی؟