2777
2789
عنوان

امروز همکار متاهلم رو خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3824 بازدید | 126 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوشگله ابروهات هم رنگ موهای سرته 

عزیزم خودت رو برای هیچ پسری تغییر ندی هر کی خواست تو رو با همه خودت باید بخاد مگه عروسک هستی تغییر بدی 

در ضمن روزی میاد گوهر شناس قابلی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسی فکر کنم اجتماعی نیست .حالا من خوشگل هم نبودم فقط بخاطر خانوادم خواستگار زیاد داشتم گاهی وقتا به چیزای دیگه هم بجز قیافه توجه میشه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

خب چه رنگی کنم ؟رنگ موهای خودم خیلی خوبه از نظر خودم و خاص هست چون به رنگ پوستمم میاد

معلومه که خاصی شکی نیست 

ولی خب متاسفانه واسه ازدواج باید یکم ترفند بزنی چاره ای نیست 

الان همه یکارایی رو خودشون میکنن دیگه

خیلی بامزستتتتتمن همیشه فکر میکنم ادمای باموهای قرمز همشون خارجین😁فکر نمی کردم ایرانیشم داشته باشیم ...

دختر عموهای من کلا موهاشون قرمزه صورتشونم کک و مک داره از تظر ما موی قرمز قشنگ نیست 

خب چه رنگی کنم ؟رنگ موهای خودم خیلی خوبه از نظر خودم و خاص هست چون به رنگ پوستمم میاد

تو سفیدی همه رنگ بهت میاد فقط تو مایه های زرد و یا پرکلاغی نذار 

یه رنگ ترکیبی بگو برات بسازه مثل رنگ موهای طبیعی باشه

اینطوری که از خودت تعریف کردی شبیه رمانا بود🤣لبای قلوه ای،،،،،حتما لباسات هم با رنگ‌ چشمات هارمونی ...

خب لب هام واقعا قلوه ای هست ،چیکار کنم الان ؟ درضمن توی رمان ها همه چشم رنگی و توپرن ولی م واقعیت رو گفتم که اینطوری نیستم