2777
2789
عنوان

امروز همکار متاهلم رو خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 126 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین توام ازدواج که کردی برات خواستگار میاد انگار این یه چیزیه که واسه همه پیش میاد جدی میگم ،بعدم خودت دست به کار شو یکیو تور کن با توجه و صحبت جذبش کن ولی سرسنگین باش در نهایت که فکر نکنه چون موهات قرمزه اهل چیزی ام هستی

بلاخره همه چیز درست میشه
همکارم هم عین من لاغر هست آخه

تو اون رو چکار داری من خودت رو میگم عزیزم بعضی هاشانس دارن شبیه میمون هم باشن ازمین وآسمان براشون میباره

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
نه موی قرمز طبیعی،شبیه آنشرلی😂

عکس می‌ذاری ؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

منم توپر هستم ۳ سالم هست باشگاه میرم ینی شکم اینا ندارم خوبه اندامم تقریبا 

با همسرمم سنتی ازدواج کردم تو این چندسال خواستگار ک هیچی خرم نگاهم نکرده🥲🤣

چهرمم متوسط به بالا اگ سنتی هم ازدواج نمیکردم فکر نمیکنم الانم کسی جولو میومد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

قدت مثل منه من این سن ۶۰ کیلو‌یودم ،،خواستگار هم  خیلی داشتم، شما وزنت چنده ؟من سفید و زیبا  بودم بین کلی آدم شوهرم را انتخاب کردم ،، الانم یه بدبختم، دعا کن تهش خوب‌بشه