2777
2789
عنوان

یه حس بدی دارم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
نه این مدلی نیست خداروشکر 😅فقط نگاه هاشون آزار دهنده ست ...پسری که دوستش دارمم بی آزاره ...یه چیزی ...

الان شما دو تا با همید یا نه 

اگ با همید دختره لابد کراش داشته رو این الان جری شده 

منم با یکی رل زدم خیلیا بعد اون جری شدن واسه همینه میگن تو دانشگاه صمیمی نشید با کسی

الان شما دو تا با همید یا نه اگ با همید دختره لابد کراش داشته رو این الان جری شده منم با یکی رل زدم ...

نه ،نیستیم موقتا 

اصلا ارتباطمون رو قطع کردیم ،اتفاقا بعد از اون بدتر شده ،قبل اون من تو محیط دانشگاهم باز نمیرفتم پیشش به جز چند بار ،بهم گفت یه چیزایی 😑من ِخنگ نفهمیده بودم ،الان که تو میگی اوکیه ،میخوره به هم هنه چیز ،یه چیزی بوده اون وسط قبل از اینکه من بیام دانشگاه پس ...چون نمیرفت سمت اون دخترا هم حتی برای نشستن ،یه جای دورتر رو انتخاب میکرد 

پیش بینی این روزا رو میکرد ...هوف ...پیش بینیاش ۱۰۰ از ۱۰۰ ،سورپرایزم کرد ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ،نیستیم موقتا اصلا ارتباطمون رو قطع کردیم ،اتفاقا بعد از اون بدتر شده ،قبل اون من تو محیط دانشگاه ...

متوجه منظورت نشدم دقیق ینی میگی قبل تو با این دوست بوده کات کرده نمیخواسته متوجه تو بشن؟ اینم هست بنظرم ک اینقد اشتلم میکنه 

متوجه منظورت نشدم دقیق ینی میگی قبل تو با این دوست بوده کات کرده نمیخواسته متوجه تو بشن؟ اینم هست بن ...

نههعه ،بیخیال ماجرا ،آگاهم کردی 😅

نه همکاری داشتن تو کاری حتی تا پارسال ولی کمتر شده بود نسبت به اومدن من ...هیچوقت اون دختره رو نذاشت باهاش ارتباط بگیرم و پیامم بهش نمیداد بابت یه کاری میخواستم آشنا بشم باهاش ...به عالم و آدم برام پیام داد بابت یه مسئله ای به جز این دختره 😑درستهههه یه چیزی هست که میفهمم تهش 😂

متوجه منظورت نشدم دقیق ینی میگی قبل تو با این دوست بوده کات کرده نمیخواسته متوجه تو بشن؟ اینم هست بن ...

نمیشه گفت رفته تو رابطه ولی یه چیزی بوده که میترسه از رابطه ،هر چند مشکلات دیگه هم داره که نمیگمش دیگه 😅

ولی اونم بی تاثیر نیست فکر کنم 

تیک و تاک داشتن مطمعن باش

میفهمم آخرش یه جایی ...حالا به من که رسید روی ترسونشو آورد وسط 😑

در یه حدی که بچه ها با منم دارن ولی این مدلی واکنش نشون نمیدن 🥴 حس میکنم حرف پشت سرش در آوردن ...

خدا به خیر کنه