2777
2789
مغز کثیف تو راننده اسنپه

اول ادب رو رعایت کن. دوما شعار نده. سوما اگه کار سراغ داری برادر من بیکاره لیسانس داره از دانشگاه دولتی رشته معماری تو دبیرستان ریاضی خونده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول ادب رو رعایت کن. دوما شعار نده. سوما اگه کار سراغ داری برادر من بیکاره لیسانس داره از دانشگاه دو ...

معماری دولتی قبول شدن مگه هوش میخواد اصلا؟ کنکور سفید بدی معماری قبول میشی

کامپیوتر میگفتی یه چیزی

برادر شما بی عرضه بود قرار نیست همه ریاضیا پخمه باشنالان هر ننه قمری معماری دوبتی قبول میشه

ول کن این حرف ها کلی آدم بیکار وجود داره آخرش اون ها بی عرضه هستن من با عرضه یه مشت حرف تکراری. خانم محترم نذاردهن من باز بشه. برادر من میرفت بعضی جا ها میرفت  برای کار تو رشته خودش فقط نیرو خانم میخواستن چرا چون نه بیمه میکنن حقوق کمی هم میدن بعضی موارد دیگه

معماری دولتی قبول شدن مگه هوش میخواد اصلا؟ کنکور سفید بدی معماری قبول میشیکامپیوتر میگفتی یه چیزی

اون زمان میگفتن رشته ریاضی بری دانشگاه دولتی قبول بشی رو هوا می‌برنت الان عوض شده میگن طرف بی عرضه هست

نه خیر عزیزم اخر ریاضی باخوش و نابغه دانشگاه البرتا و تگزاسه

هیچ وقت هیچ وقت آمریکا و کانادا رو با ایران مقایسه نکن خانم باهوش من ایران گفتم نه امریکا و نه کانادا رو

معماری دولتی قبول شدن مگه هوش میخواد اصلا؟ کنکور سفید بدی معماری قبول میشیکامپیوتر میگفتی یه چیزی

من دعواتونو نخوندم اخرین کامنت تو بروز شده ها دیدم تعجب کردم

من اصلا رشتم ریاضی و معماری اینا نیست که بخوام هواداری کنم

اما اینکه معماری هوش نمیخواد رو جایی نگو

حرفم کلیه:

هوش جهت های مختلف داره

یکی هوش ریاضی داره یکی هوش هنری داره یکی حل مسئله یکی خلق مسئله و...

اصلا مقایسه کردن اینا با هم اشتباهه

انگار بگی غذا بهتره یا آب

من دعواتونو نخوندم اخرین کامنت تو بروز شده ها دیدم تعجب کردممن اصلا رشتم ریاضی و معماری اینا نیست که ...

منم منظور خاصی نداشتم معماری دولتی با درصدای منفی هم قبول میشی اصلا ربطی به استعداد درسی و هوش ریاضی داشتن نداره