2777
2789
فکر می‌کنند هر‌کی ریاضی میخونه عقل کل و باهوش هست بقیه که تو علوم انسانی هستن خینگ بیسواد هستند

😂😂 رئیس روسای کشورای پیشرفته ترجیح میدن خودشون علوم انسانی بخونن و دکتر مهندسا رو از بقیه کشورا جذب کنن، اینجوری نیازی نیست خودشون انرژی بزارن برای علوم تجربی، با علوم انسانی میان همه رو مدیریت میکنن

لاااایک نکنننن😤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزو بود برم هنر بعدش بازیگری رو ادامه بدم مامانو بابام نزاشتن به خاطر همین اومد انسانی ولی اصلا حال ...

نمیشه تغییر رشته داد؟ مامان بابای منم بخاطر آبروشون جلو فامیل نمیراشتن برم هنر ولی خب یکم دعوا و اینا راه انداختم تهش مجبور شدن منو هنرستان ثبت نام کنن

چون اکثرا توانایی درک ریاضیو ندارن ولی هنر بری کلاس اوکی میشی

ولی این دلیل نمیشه که اونی که ذاتن ریاضیش خوبه پس از اونی که ذاتن استعداد هنری داره باهوش تر هوش یک چیز نسبیه 

نمیشه تغییر رشته داد؟ مامان بابای منم بخاطر آبروشون جلو فامیل نمیراشتن برم هنر ولی خب یکم دعوا و این ...

نمیدونم میخوام کنکورزبان بدم اگه قبول نشدم‌همون راهی رو میرم که خودم میخواستم

مافیای کنکور هم می تونه یکی از دلایلش باشه...

وقتی یه رشته ای مثلا پزشکی تاپ بشه خب افراد بیشتری ترغیب میشن برن اون رشته حالا یا خودشون یا فشار خانواده و در نتیجه کلی پول کلاس و کتاب میدن و این وسط سودش میره برای مافیا 

هر کاری که دلت میگه انجام بده 

من تجربی خوندم ولی الآن دانشگاه گرافیک می خونم و خیلیییی خوشحالم که مسیرمو  عوض کردم

خدایا شکرت ❤️🌱
ولی این دلیل نمیشه که اونی که ذاتن ریاضیش خوبه پس از اونی که ذاتن استعداد هنری داره باهوش تر هوش یک ...

خب عزیزم ریاضی پیچیده تره، چطور مثلا با بازیگری مقایسه میکنی

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
یعنی چی که نبوغ تو هنر سخته متوجه نشدم

ببین تو ریاضی باید بسازی ( ساختمون قطعه خودرو و .....)

تو تجربی باید تشخیص بدی

ولی تو هنر باید خلق کنی تا یک هنرمند باشی خیلی ها فقط تقلید میکنن ( منظورم اینکه شخصیت و کار یک نفر رو بر میدارن ) چیزی که تو ایران زیاده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چرا نخوندی حداقل میتونستی یه مزون بزنی

چون خانوادم گفتن برو انسانی بخون که بعدا پشیمونی نداشته باشی و اگه بعدا خواستی برو دوره ی فنی ببین 

نیازی نیست تو دبیرستان بری فنی 

و الان انسانیم و واقعا توش استعدادم دارم اما خیلی سخت میگذره ولی میگذره🙂

و از اونطرف میدونی پول مزون زدن چقدره؟ چقدر سرمایه اولیه میخواد؟ کی قراره منو حمایت کنه 

البته یسری برنامه ها برای بعد 18 سالگی دارم فعلا میخوام دیپلممو از انسانی بگیرم تموم شه

لاااایک نکنننن😤
حق ولی این فقط جامعه ماست که اینطوری فکر میکنه بی خود نیست به‌ما میگن جهان سومی

برادر خود من  لیسانس معماری داره رشته اش ریاضی بود دانشگاه دولتی خوند ۲۵ سالشه الان سرباز رفته . همه جا دنبال کار گشت رزومه اش میخواستن نمونه کار دانشگاهش می‌برد ازش قبول نکردن چند تا شرکت رفت به طور رایگان تا خودش به قول اونا اثبات بکنه بعد از چند وقت انداختنش بیرون دنبال حمال مفت بودن بیشرف ها . چند جا دیگه مصاحبه کرد  خبری از اون ها نشد چند جا دیگه هم  فقط الکی فرم پر کرد آخرش هم هیچی . تا الان چند وقت ظرف شور فست فود بود اومد بیرون از اون جا الان رفته تو اسنپ

اینجا ایرانه ، مجبوری رشته ای که دوست نداری رو بخونی برای حرف دیگران

اینجا ایرانه، بیشترین درصد خودکشی تو نسل جوون و نوجوونشه

اینجا ایرانه ، تنها کشوریه که هنرو سطح پایین میبینه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

حق ولی این فقط جامعه ماست که اینطوری فکر میکنه بی خود نیست به‌ما میگن جهان سومی

یه عمر تو کلمون کردن درس بخونید برید رشته ریاضی  که به موفقیت برسید فقط شعار دادن آخرش چی هیچی . به یک نتیجه ای رسیدم تو زندگی کسی نباید هر رشته ای دوست داره بره بخونه. دیپلمش گرفت نخواست ادامه بده مهم نیست. اگه بچه دار شدم بچه خودم وادار نمیکنم بره دانشگاه ازاده که بره ولی اگه از من کار خواست به مربوط نیست  خودش باید کار پیدا کنه‌