2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبلا معتقد بودم که هر شغلی درآمدش بالاتر بهتر 

اما الان خیلی برام مهم شده توی اون شغل یه جایگاه اجتماعی داشته باشم 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

ما کسی که کارمد دولت باشه تو خانواده خودم ندارم که بدونم حقوقشون خوبه یا نه ولی تو اقوام همسر داریم کارمند دولتی فرمانداری و استانداری بودند وضعشون هم خوب بود ولی از میزان حقوقشون اطلاع ندارم

بله من دوست دارم کلا زندگی کارمندی رو دوست دارم نظم  و ارامش داره 

شاید درآمدش کمتر باشه ولی نگرانی های شغل آزاد نداره تمام کس و کار خودم شغل آزاد های پر درآمد دارن ولی من دوست ندارم اصلا هم حاضر نیستم با یکی مثل شون زندگی کنم

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

بله تا دلت بخواد مردم در رقابتن.چون هم هم بصورت دائمی حقوق دارن، هم سختی شغل چندانی ندارن، هم مزایا و تسهیلات داره.

تازه محیط شغلی امن تری نسبت به سایر مشاغل داره، من هر وقت صبح ها برای کارم به اداره مراجعه کردم دیدم میشینن دور هم صبحونه عالی میخورن، یا کلوچه و چای هست، یا املت و ... 

✨️🎀✨️دختر 👸🏻دهه شصتی✨️🎀✨️