2777
2789
عنوان

چرا واقعا یه عده سگ اخلاقن

916 بازدید | 69 پست

یعنی نمیشه باهاشون حرف زد میخورنت

یا طبق میلشون رفتار نکنی پاچتو میگیرن

عقده ای چیزی دارن که سر بقیه خالی میکنن؟؟

اللن با یکی از همینا برخورد داشتم سر یه قضیه مسخره کلی فحش به من داد خبر مرگشو بیارن منم به حرمت سن و سالش و صد البته ترس ازش جوابشو ندادم ولی هدف خلقت اینا از نظر خدا چیه؟

اینا فقط سگن سگ😑

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلات زیاد داشتن و باعث شده  بزنه به اعصاب و روانشون .

و بشدت بداخلاق و .... بشن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
اروم باش خواهر

عزیزم جای من نیستی هر روز غرور و شخصیت منو خرد میکنن نه تتها این آدم بعضیای دیگه هم هستن و من واقعا جایی نمیتونم برم اگه میتونستم برم قطعا میرفتم که یکم حداقل یکم استرس و ترسی که بهم وارد میشه بره و راحت باشم و مجبور نباشم مطابق میل اونا رفتار کنم و نتونم خودم باشم

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه