2777
2789
عنوان

چرا واقعا یه عده سگ اخلاقن

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 69 پست
دست خودمون نیست ، وحشی ایم

اگه منو نمی‌زنی چرا آخه همه چی دست خود ادمه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا ک طلبکارن هم سگن 😂سگ های نمگ نشناس

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
تقصیر بقیه چیه گیر این روانیا افتادن...

هیچی .

بقیه دارن تاوان  بیمار بودن اینارو میدن .

بهشون میگی دارو بخورید . میگن مگه روانی هستیم ؟ 😑

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
بعضی ادما حس میکنم چون تو سن جوون تر نتونسن یه سری کارا بکنن عقده ای شدن نسبت به ادمای اون سنی نفرت ...

بله آفرین دقیقا همینه مشکلش کلا با منه چون وقتی تو سن منم بوده غلط اضافه ای کرده که آیندشو نابود کرده الانم منو مجبور میکنه اونطوری که اون میخواد زندگی کنم غیر اینم باشه یا کتکه یا فحش و تحقیر و غیره...

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
پا رو دمش نزاری گاز نمیگیره که منم اینجوری ام😐🤦🏻‍♀️

ببین عزیزم همه همینطورن همههه تا کاریشون نداشته باشی کارت ندارن

ولی وقتی مثلا من تو آشپزخونه دارم ظرف میشورم یه دفعه منو میبنده به فحش و همه چی که چرا فلات وسیله رو بچه برداشته و توچیزی نگفتی میگم خب ندیدم برداشته و منو میبنده به فحش و ناسزا و همه چی 

خب الان من کجا پا رو دمش گذاشتم؟؟؟؟

اخ که زخم دلم تازه شد

چرا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
من خیلی ادم صبوری بودم بعد ازدواج شدم یه سگ پاچه گیر حوصله هیچکسو ندارم 🥲

به بقیه کاری نداشته باش لطفا اگه نمیتونی خودتو کنترل کنی برو بیرون تا اینکه بمونی بقیه رو آزار بدی...