2777
2789
اگه یه مردواقعازنشودوست داشته باشه هزارتازنم بیادنمیتونه ازراه بدرش کنه😏کرم ازخوددرخته

خب عیب نداره شما همسر تون یا همسر آینده اتون رو بفرستید با زنهای هرزه رستوران و گردش وقوربون صدقه اش  برن و شوهرتونم حسابی باهاشون خوش بگذرونه اما چون شمارو دوستداره قلبش فقط مال شماست عیبی نداره که  شوهرتون خیییلی علیهم السلامی باید باشه که کاری نکنه .آهان یادم رفت چون دوستتون داره کاری نمیکنه محل نمیده  

همسایه کریمه اهل بیت ع.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزااااااااااار.آفرین.به.شما.چه.شعرقشنگی.حرف.دل.همه.زنهای.نجیب.وپایبند.ومظلوم.روگفتی.گل.گفتی.خیلی.خیل ...

ممنونم گلم لطف داری چون حرفی که از دل بیاد میگن به دل میشینه.من اینو باور کن با کل حسم گفتم حتی اشکمم اومد ،خوشحالم که خوشتون اومد

الهی امین خدا ازشون نگذره فقط.دخترشادی بودم اما الان افسردگی گرفتم یادم نمیاد اخرین بار کی از ته دل ...

شک نکنبد به همین ساعت قسم که خیر از زندگیش نمیبینه اون خانم ودر همین دنیا سزای عملش رو میبینه هم همسرتون هم اون 

جدا شدی طلاق گرفتید؟؟

همسایه کریمه اهل بیت ع.
خب عیب نداره شما همسر تون یا همسر آینده اتون رو بفرستید با زنهای هرزه رستوران و گردش وقوربون صدقه اش ...

اصلامنظوره منونفهمیدی میگم 💩بخوره همچین کاری کنه اگه زنشوبخوادجلوهزارتازنم درمیادنگاه نمیکنه مثل اینکه متوجه نیستی خودمم این دردوکشیدم میدونم

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
شک نکنبد به همین ساعت قسم که خیر از زندگیش نمیبینه اون خانم ودر همین دنیا سزای عملش رو میبینه هم همس ...

نه هنوز طلاق نگرفتم اما شرایطم جور شه حتما جدا میشم فعلا به ناچارموندم

ممنونم گلم لطف داری چون حرفی که از دل بیاد میگن به دل میشینه.من اینو باور کن با کل حسم گفتم حتی اشکم ...

در آخرالزمان و نزدیک شدن قیامت- که بدترین زمان هاست- زن هایی ظاهر می شوند که برهنه و لخت می باشند، زینت های خود را آشکار می سازند، به فتنه ها داخل می شوند و به سوی شهوت ها می گرایند و به سوی لذت ها می شتابند، حرام های الهی را حلال می شمارند و در جهنم جاودانه خواهند بود

همسایه کریمه اهل بیت ع.
نه هنوز طلاق نگرفتم اما شرایطم جور شه حتما جدا میشم فعلا به ناچارموندم

فعلا جدایی زوده شاید سرش به سنگ بخوره 

نمیدونم چی بگم اما به خودت بیستر برس کلاس ورزس برو موسیقی  آرامش بخش گوش کن 

مسجد برو نماز اول وقت دردو دل با امام زمان عج

مراسمات مذهبی شرکت کن 

مطمئن باش از افسردگی در میای 

یخو به خودت برس و سعی کن شاداب باشی 

و زیاد بهش گیر نده بزار دلتنگت بشه

همسایه کریمه اهل بیت ع.
بمیرم واسه دلتکه میفهمم جقدر دلت سوخته

خدانکنه عزیزدلم اصلا کلماتم داد میزنه چقدر داغونم مگه نه؟ هیییی کاش حداقل عاشق شوهرم نبودم انقدرسخت نبود من عاشقش بودم

فعلا جدایی زوده شاید سرش به سنگ بخوره نمیدونم چی بگم اما به خودت بیستر برس کلاس ورزس برو موسیقی آرا ...

باورکن من همیشه به خودم میرسم شوهرمم خیلی دوسم داره همیشه ازم تعریف میکنه همیشه تمیزومرتبم توخونه براش ارایش میکنم همیشه بوی خوب میدم به گفته خودش عالی هستم اما با اینحال نمیدونم چرا این بلا سرم اومد😔

باورکن من همیشه به خودم میرسم شوهرمم خیلی دوسم داره همیشه ازم تعریف میکنه همیشه تمیزومرتبم توخونه بر ...

کار از ناحیه شیطان هست عبنداره خودتو اذیت نکن و زندگیتو بسپار به خدا و برخداوند توکل کن ان شاءالله زندگیت روز به روز بهتر بشه

همسایه کریمه اهل بیت ع.