2777
2789
به نظرم علاوه بر زن هرزه اون مردی که به خانواده اش متعهد باید باشه و تعهد داره بیشتر مقصره

خب من اینجا گفتم که هر دو نگفتم فقط اون زن ولی ازاین جور زنها از ته قلبم متنفرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی باز من مردهای متاهل رو بیشتر مقصر میدونم

منم نمیگم مردا مقصر نیستن 

مردا ی حرف میزنن خودتون دیدید زنای خونه خراب چجوری ناز و عشوه میان و قبول میکنن و زندگی همرو خراب میکنن 

ایشالا به زمین گرم بشینن جواب کارشون و بدن چه زن چه مرد 

سلام و نور خدا به قلبتون صبر و تحمل و ایمان راسخ بده 

ای کاش زنان جامعه یخو هوای همو بیشتر داشتن 

هوای زندگی هم رو منظورمه 

خانمی که آرایش غلیظ  میکنی و میای بیرون دل صد تا مرد متاهل رو میبری آخرش میشه این  بهم ریختگی و پاشیدگی زندگیشون مرد هرزه هم هست که تورو نگاه میکنه

دل صد تا جوون تازه به بلوغ رسیده رو میبری 

که توخلوت خودش مجبور میشه گناه کنه ک فقط و فثط باعثش تویی خدا نگذره از زنان و دخترانی که باعث خراب شدن و مشکل روانی جوانهایی شدن که فعلا وقت مناسب ازدواجشون نیس 

همسایه کریمه اهل بیت ع.
سلام و نور خدا به قلبتون صبر و تحمل و ایمان راسخ بده ای کاش زنان جامعه یخو هوای همو بیشتر داشتن هوای ...

الهی امین  خدا ازشون نگذره فقط.دخترشادی بودم اما الان افسردگی گرفتم یادم نمیاد اخرین بار کی از ته دل خندیدم اصلا فقط خدا میدونه چی دارم میکشم