2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست خودش تبریزی باشه یا با تبریزی ها وصلت کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 42 پست
والله این تقریبا چندمین مادرشوهره که تصمیم گیرنده بوده درمورد دخترخواهرشوهرم.پسرا همه خوبن و سربه زی ...

سخته اینجوری☹️

من محیط کارمم مردونه اس. با اینم فکر نکنم کنار بیان اینجوری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده هامون خیلی مهربون و دست و دلباز و خوش قیافه و درسسسس خون و هنرمند اصیل من خودم هم شعر می نویسم هم نقاشی می کشم هم اشپزیم خوبه هم درسم تو دانشگاه خوبه هم کارای هنری زیادی انجام میدم و همه جا اگه هنری باشه یه دستی می‌خوام ببرم

نه کمی فرق می‌کرد من اوایل نمیفهمیدم چی میگن به مروز یاد گرفتم بقیه رو نمیدونم ولی همسرم آزادی برابر ...

یا خدااا. فکر کن شما استانتون نزدیک اوناست و زبونتون باز شبیه تر بوده بازم متوجه نمیشدین. من که عمرا یه کلمه بفهمم😂

زبون ما شبیه قشقایی هاست. خیلی ساده تر از زبان آذریه.

پس کلا نقطه مقابل خانواده ما هستن که ساده میگیریم و اهل تجملات و ریخت و پاش نیستیم

سخته اینجوری☹️من محیط کارمم مردونه اس. با اینم فکر نکنم کنار بیان اینجوری

حالا شما از اولش حرف بزن اونم جدی در حدی که پیش همه نه فقط پیش خونواده شما بخصوص مادرشوهره بگه که قبوله کار کردنتون.

از اولش جدی نباشین روی خواسته هاتون بعدا میزنن زیرش.

کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

برگام😐 حتی اگه سالها جای دیگه زندگی کرده باشن هم به این چیزا پایبندن یعنی؟این خانواده که من میگم سا ...

والله اصل اصله.

شاید به مرور زمان فرهنگ شهرتون براشون تاثیر بزاره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یعنی مهم نیست پسر از کجا دختر بگیره؟

بعضی تبریزیا اگه امکانش باشه از هفت جدو اباد دختره تحقیق میکنن.

نمیدونم چرا اینطورین

یا خدااا. فکر کن شما استانتون نزدیک اوناست و زبونتون باز شبیه تر بوده بازم متوجه نمیشدین. من که عمرا ...

آره اینجا اگه ساده بگیری میگن عروس بلد نیست 

😂😂

به مرور یاد میگیری 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود.