2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست خودش تبریزی باشه یا با تبریزی ها وصلت کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 42 پست

خانواده شوهرم خیییلی مهربونن 

خودم اهل مراغه بودم 

با تبریزی ازدواج کردم 

دقیقا چی میخوای بدونی؟ 

خوب همه ترکی صحبت میکنن 

و خیلی ام تاکید دارن رو این قضیه 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خواهرشوهرم با خواستگارش درمورد ادامه تحصیل و شغل داشتن به توافق رسیده بودن ولی تا مادره فهمید نذاشت ازدواج سر بگیره.

بیشتر تصمیم گیرنده مادره 

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خود ترکهای زاینده رود زیاد با کسی غیر خودشون نمیسازن البته.

یه خانواده اردبیلی همسایمون دختر دادن به ترکهای اصفهان بعد چند سال جدا شدن. 

خیلی پول دوستن ترکهای اصفهان و تو چشم و همچشمی ان اکثرا هم وضعشون خوبه خونه های دوسه طبقه و شیک و اکثرا ماشین شاسی بلند دارن و یک کیلو طلا به زنهاشون آویزونه😄

یعنی چی؟ در مورد انتخاب عروس؟ یا در مورد همه چی؟

درمورد عروس که حتما هست.

حتی گاهی درمورد نحوه دادن جهیزیه هم نظر میدن.

مثلا اونها فرش سنتی تبریز جهیزیه میدن انتظار دارن حتما عروسم دستبافت سنتی بیاره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خانواده شوهرم خیییلی مهربونن خودم اهل مراغه بودم با تبریزی ازدواج کردم دقیقا چی میخوای بدونی؟ خوب هم ...

شما زبونتون شبیه اونا بود؟

شوهرتون چجوری هستن؟ متعصبن یا نه؟ چقدر اهل آزادی دادن به خانوما هستن؟

کلا شما رو راحت پذیرفتن اون خانواده یا نه؟

والله این تقریبا چندمین مادرشوهره که تصمیم گیرنده بوده درمورد دخترخواهرشوهرم.

پسرا همه خوبن و سربه زیر و حرف گوش کن ولی مادرا نمیذارن البته دخترماهم بدنیستا حجاب کامل داره و مثل دخترای همسنش نیست مثلا دوست پسر و ...  اینجور چیزها

خود ترکهای زاینده رود زیاد با کسی غیر خودشون نمیسازن البته.یه خانواده اردبیلی همسایمون دختر دادن به ...

مطمئنی؟

والا ما اینطور نیستیم. تو خانوادمونم الان یه سرچی کردم ذهنی همچین چیزایی که گفتی نبود.

جاهای مختلف ترک داره توی اصفهان. باید دید اهل کجا بودن دقیق

شما زبونتون شبیه اونا بود؟شوهرتون چجوری هستن؟ متعصبن یا نه؟ چقدر اهل آزادی دادن به خانوما هستن؟کلا ش ...

نه کمی فرق می‌کرد من اوایل نمیفهمیدم چی میگن به مروز یاد گرفتم 

بقیه رو نمیدونم ولی همسرم آزادی برابر بین آقا خانم میدونه 

آره قبولم کردن 

فقط یه چیزی هم بهت بگم خیلی کلاس میزارن 😂 هم خونگرمن هم باکلاس 

سفره هاشونم ده نوع غذا میپزن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
درمورد عروس که حتما هست.حتی گاهی درمورد نحوه دادن جهیزیه هم نظر میدن.مثلا اونها فرش سنتی تبریز جهیزی ...

برگام😐

حتی اگه سالها جای دیگه زندگی کرده باشن هم به این چیزا پایبندن یعنی؟

این خانواده که من میگم سالهاست اصفهان زندگی میکنن

نه کمی فرق می‌کرد من اوایل نمیفهمیدم چی میگن به مروز یاد گرفتم بقیه رو نمیدونم ولی همسرم آزادی برابر ...

اره کمی تشریفاتی هستن و کلااااا کلاس براشون مهمه