2777
2789
عنوان

این رفتار همکارم با نامزدش برام قفل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
خیلی ربط داره. زن باید متانت داشته باشه. مخصوصا وقتی معلمه شان و شخصیتس رو حفظ کنه. این بی. فرهنگ با ...

زن هم انسانه اعصابش خورد میشه اتفاقا چون معلمه فشار کاریش هم زیاده...همکارهم باید یکم محرم باشه نه مثل شما فضول و دنبال عیب و ایراد تو چه میدونی چه مشکلی داشته اخه

یبارم یکی میگفت مامان دوستم از سرکار برگشته جورابش بو میداده مگه زنم جورابش بو میگیره تو کتونییی؟؟؟اونجا بود که فهمیدم خدا به همه یه اندازه عقل نداده

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

مرد نباید متانت داشته باشه اونوقت

باید داشته باشه اما برای یه زن خیلی زشت تره اگر نداشته باشه 

همونحوری یه ویژگی هایی مثل دست و دلبازی هر دو باید داشته باشن اما مرد خسیس خیلی بدتره تا یه زن خسیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موضوع هر چی باشه! تحمل کن برسی خونت بعد هر چی از دهنت در اومد بگو چه کار زشتیه اخه

قبول دارم

ولی یه جاهایی نمیشه

انگار آدم داره خفه میشه

ولی خوب چارشم‌ اینجور داد و بیداد کردن نیست

زن هم انسانه اعصابش خورد میشه اتفاقا چون معلمه فشار کاریش هم زیاده...همکارهم باید یکم محرم باشه نه م ...

یه سری چیزا اتیکت رفتاری و اداب معاشرت محسوب میشه، برای من و کسایی که خودمون خیلی این چیزا رو رعایت میکنیم حتی بو دادن جوراب هم حالب نیست و من به اون بنده خدا که از این قضیه تعجب کرده کاملا حق میدم. 

بالاخره کلی راه هست که جلوی بوی اون جورابو بگیری. بعد سما که بنده خدا رو نمیشناسین که الان من رازشو فاش کرده باشم🙄

زن هم انسانه اعصابش خورد میشه اتفاقا چون معلمه فشار کاریش هم زیاده...همکارهم باید یکم محرم باشه نه م ...

ببخشید ولی خیلی منطق اشتباهی دارید 

با این کار فقط طرف شخصیت خیلی قشنگشو  به همه نشون میده.

یه سری چیزا اتیکت رفتاری و اداب معاشرت محسوب میشه، برای من و کسایی که خودمون خیلی این چیزا رو رعایت ...

وایی خدا من بیشتر به معلم بودن تو شک کردم..تورو خدا این تفکراتتو نکنی تو سر بچه ها ...از اینکه شما به اون حق میدی که شکی نیس ولی بدون فضولی از بد دهنی بدتر نباشه بهترم نیس زن و مردم ندارهه

خب چرا تغییری تو رفتارتون نمیدین؟

خب من سختی های زیادی کشیدم الان دیگه عصبی که میشم دستام میلرزه بدنم یخ میکنه ناخودآگاه صدام میره بالا جیغ میزنم خودمو میزنمو واینا نمیتونم تغییر کنم دست خودم نیست

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

مثل این میمونه ی موقع هایی نامرتب و کثیف بری بیرون  و منطقت هم این باشه چون حوصله ندارم دوست داشتم اینکار انجام بدم

ببخشید ولی خیلی منطق اشتباهی دارید با این کار فقط طرف شخصیت خیلی قشنگشو به همه نشون میده.

من نگفتم داد زدن خوبه اینکه میگن زن نباید اعصابش خورد بشه زن نباید فلان کنه و... رو مخمه چون عادت بد بده جنسیتی نباید بشه هرچند بحث فمنیستی اینجا جا نیافتاده و بعضیا بدون دونستن معنیش باهاش مخالفن

وایی خدا من بیشتر به معلم بودن تو شک کردم..تورو خدا این تفکراتتو نکنی تو سر بچه ها ...از اینکه شما ب ...

الان کجا کار من فضولی بود؟! خوبی دوست عزیزم؟ 

فضولی کلا یه چیز دیگه ست 

مثل این میمونه ی موقع هایی نامرتب و کثیف بری بیرون و منطقت هم این باشه چون حوصله ندارم دوست داشتم ا ...

من اصلا اسمی از حوصله نیاوردم و مثال شما اصلا ربطی به منظور من نداشت

من نگفتم داد زدن خوبه اینکه میگن زن نباید اعصابش خورد بشه زن نباید فلان کنه و... رو مخمه چون عادت بد ...

من نمیگم زن نباید اعصابش خورد شه 

همه ما انسانیم و قطعا این احساسات بهمون غلبه میکنه

اما وقتی در حضور جمع هستیم باید یکسری اداب رو رعایت کنیم

الان کجا کار من فضولی بود؟! خوبی دوست عزیزم؟ فضولی کلا یه چیز دیگه ست

چه جالب مفهوم گوش دادن به صحبت بقیه با شوهرشون و تعریف کردن و قضاوت طرف از فضولی به چیز دیگه ای تغییر کرده؟برم لغت نامه رو بخونم ببینم 

وایی خدا من بیشتر به معلم بودن تو شک کردم..تورو خدا این تفکراتتو نکنی تو سر بچه ها ...از اینکه شما ب ...

اسم این کار فضولیه؟

طرف خودش تو جمع به شوهرش فوش داده 

این بنده خدا هم شنیده 

تعریفتون از فضولی اشتباهه