2777
2789
عنوان

سیب زمینی کالریش بیشتره یا نان تست با خامه عسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت سرکنگبین مصرف کنین تا اعصابتون اردم بشه بخوری نکنین 

شربت قرص خونساز و قرص خونساز از عطاری های معتبر  تهیه کنین ..خوراک خونساز مصرف کنین 

قند و شکر و شکلات صنعتی کمتر کمتر مصرف کنین 

نون خشک و ماست بخور   نون جو خشک بخر با ماست میتونی سیر یا موسیر بریزی توش  هم خوشمزه هم لاغر میکنه  از صبح تا شب هر چی خواستی ازش بخور    حبوبات رو بپز با نمک بخور  همینجا ی خانوم گفت باورم نشد اما حبوبات پخته بدون سبزی و.... واقعا خوشمزه میشه 

سلام عزیزای دلمروزتون بخیربچه‌هامن یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارمخ ...

ایتا نمیاره خیلیا نصب نمکنن چرا تو واتساپ نزدی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

ساندویچ میکنم

یکیشو از وسط نصف کن بذار رو هم بشه ساندویچ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

واتساپ؟آخه کانال تو واتساپ ندیدمهمه گروه بوده...حالا نمیشه بیاید ایتا؟😕😅

ایتا واسه من نصب نمیشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

ایتا واسه من نصب نمیشه

#داستان_کوتاه 

"چندتا دوست داری؟"

.........................

پیرمرد به من نگاه کرد و پرسید: چندتا دوست داری؟

گفتم چرا بگم ده یا بیست تا... جواب دادم: فقط چندتایی.

پیرمرد آهسته و به‌سختی برخاست و درحالی که سرش را تکان می‌داد، گفت: تو آدم خوشبختی هستی که این همه دوست داری؛ ولی درمورد آنچه که می‌گویی خوب فکر کن. خیلی چیزها هست که تو نمی‌دانی‌. دوست فقط آن‌کسی نیست که تو به او سلام می‌کنی. دوست کسی‌ است که تو را از تاریکی و ناامیدی بیرون می‌کشد، درست وقتی دیگرانی که تو آنها را دوست می‌نامی، سعی دارند تو را به درون ناامیدی و تاریکی بکشند. دوست حقیقی کسی است که نمی‌تواند تو را رها کند. صدایی است که نام تو را زنده نگه می‌دارد، حتی زمانی که دیگران تو را به فراموشی سپرده‌اند. اما بیشتر از همه، دوست یک قلب است؛ یک دیوار محکم و قوی در ژرفای قلب انسان‌ها؛ جایی که عمیق‌ترین عشق‌ها از آنجا می‌آید. پس به آنچه می‌گویم خوب فکر کن؛ زیرا تمام حرف‌هایم حقیقت است. فرزندم، یکبار دیگر جواب بده. چندتا دوست داری؟

سپس مرا نگریست و در انتظار من ایستاد... .

با مهربانی گفتم: اگر خوش‌شانس باشم، فقط یکی و آن تو هستی.

💓 💓 💓

بهترین دوست، کسی است که شانه‌هایش را به تو می‌سپارد و وقتی که تنها هستی تو را همراهی می‌کند و در غم‌ها تو را دلگرم می‌کند.

کسی که اعتمادی را که به دنبالش هستی، به تو می‌بخشد.

وقتی مشکلی داری، آن را حل می‌کند و هنگامی که احتیاج به صحبت کردن داری، به تو گوش می‌سپارد.

و بهترین دوستان عشقی دارند که نمی‌توان توصیف کرد و غیر قابل تصور است.

#سعید_گل_محمدی

این داستان زیبا درمورد دوست رو برای بهترین دوستت ارسال کن تا بفهمه چقدر دوستش داری🌺

@b0ride_ketab

ممنون میشم اگه خوشت اومد برای دوستات ارسال کنی🌹❤️

ایتا واسه من نصب نمیشه

#داستان_کوتاه 

"چندتا دوست داری؟"

.........................

پیرمرد به من نگاه کرد و پرسید: چندتا دوست داری؟

گفتم چرا بگم ده یا بیست تا... جواب دادم: فقط چندتایی.

پیرمرد آهسته و به‌سختی برخاست و درحالی که سرش را تکان می‌داد، گفت: تو آدم خوشبختی هستی که این همه دوست داری؛ ولی درمورد آنچه که می‌گویی خوب فکر کن. خیلی چیزها هست که تو نمی‌دانی‌. دوست فقط آن‌کسی نیست که تو به او سلام می‌کنی. دوست کسی‌ است که تو را از تاریکی و ناامیدی بیرون می‌کشد، درست وقتی دیگرانی که تو آنها را دوست می‌نامی، سعی دارند تو را به درون ناامیدی و تاریکی بکشند. دوست حقیقی کسی است که نمی‌تواند تو را رها کند. صدایی است که نام تو را زنده نگه می‌دارد، حتی زمانی که دیگران تو را به فراموشی سپرده‌اند. اما بیشتر از همه، دوست یک قلب است؛ یک دیوار محکم و قوی در ژرفای قلب انسان‌ها؛ جایی که عمیق‌ترین عشق‌ها از آنجا می‌آید. پس به آنچه می‌گویم خوب فکر کن؛ زیرا تمام حرف‌هایم حقیقت است. فرزندم، یکبار دیگر جواب بده. چندتا دوست داری؟

سپس مرا نگریست و در انتظار من ایستاد... .

با مهربانی گفتم: اگر خوش‌شانس باشم، فقط یکی و آن تو هستی.

💓 💓 💓

بهترین دوست، کسی است که شانه‌هایش را به تو می‌سپارد و وقتی که تنها هستی تو را همراهی می‌کند و در غم‌ها تو را دلگرم می‌کند.

کسی که اعتمادی را که به دنبالش هستی، به تو می‌بخشد.

وقتی مشکلی داری، آن را حل می‌کند و هنگامی که احتیاج به صحبت کردن داری، به تو گوش می‌سپارد.

و بهترین دوستان عشقی دارند که نمی‌توان توصیف کرد و غیر قابل تصور است.

#سعید_گل_محمدی

این داستان زیبا درمورد دوست رو برای بهترین دوستت ارسال کن تا بفهمه چقدر دوستش داری🌺

@b0ride_ketab

ممنون میشم اگه خوشت اومد برای دوستات ارسال کنی🌹❤️

#داستان_کوتاه "چندتا دوست داری؟".........................پیرمرد به من نگاه کرد و پرسید: چندتا دوست د ...

قشنگ بود 

امکانش نیست تو روبیکا هم کانال بزنی خیلی خوشم اومد 

قشنگ بود امکانش نیست تو روبیکا هم کانال بزنی خیلی خوشم اومد

همین ایتا رو نمیدونم چیکارش کنم

برم روبیکا؟

ولی شاید شروع کنم کم کم اینجا هم یه چیزایی بذارم با آدرس کانالم

نمیدونم اینجا چجوریه

ولی خواستی دنبالم کن اینجا

حرفت باعث شد این جرقه تو ذهنم بخوره

مرسی قشنگم😅❤️