2777
2789
عنوان

فقط یه کلیپ چند ثانیه ای منو بهم ریخت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 44 پست
دلیل این تاپیک زدنم همین بود که بمونه حرفای دلم، دلی که اینجوری شکستش

ببین من ۷ سال تو رابطه بودم بخاطرش خودکشی کردم حتی رفتم عمل کردم... اما اون امد خواستگاری بعد چند ماه نامزدی نزدیک عقد بهم زد و آبروم رو برد... از خدا خواستم فراموشش کنم و ب یک ماه نرسیده بود حتی اندازه جو برام مهم نبود.‌‌

الانم با یه پزشک تو رابطم... اینم نشه یه نفر دیگ ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد طول کشید فراموشش کنی؟

همون روز اول با تحقیرایی ک کرد و با رفتارش ازش متنفر شدم همه یادگاریاشو سوزوندم ولی اون گدا گشنه همه یادگاریامو داره

بعدشم هر روز  و هر لحظه بدی هاشو تو ذهنم مرور میکردم این خیلی بهم کمک کرد ک حسم نابود شه و تف هم نندازم تو روش

دلیل این تاپیک زدنم همین بود که بمونه حرفای دلم، دلی که اینجوری شکستش

خدا لعنتش کنه ....چقدر یه سری پسرا کثیف و لاشی و پست فطرت شدن ...آدم حقیری که حتی شجاعت یه خداحافظی کردن رو نداره!!!

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
از این میترسم که بیاد و من بپذیرمش این روزامو فراموش کنم ک چطوری گذشتنولی خب فک نمیکنم بیاد..

کاش دلیل قانع کننده ای داشته باشه حداقل اگه قرار باشه برگرده

از آدمایی ک بدون خداحافظی میرن متنفرم

خدا لعنتش کنه ....چقدر یه سری پسرا کثیف و لاشی و پست فطرت شدن ...آدم حقیری که حتی شجاعت یه خداحافظی ...

وقتی رفتاراشو میدیدم گفتم بگو چته، بگو اگه خستع شدی ازم، بگو اگع منو نمیخوای من درسته دلم شاید تکه تکع بشه ولی میرم، گفت ن دوست دارم بمون

این بود تموم عشقی ک داشت

کاش دلیل قانع کننده ای داشته باشه حداقل اگه قرار باشه برگردهاز آدمایی ک بدون خداحافظی میرن متنفرم

فکر نکنم دلیلی باشه که نتونی حتی یع ثانیه یه پیام بدی بگی خدافظ تا چند وقت