2777
2789

چند هفته میشه بدون هیج گونه حرفی رفت، بدون خدافظی، رابطه ی چهارساله رو تموم کرد

امشب رفته بودیم بیرون با چند نفر از دخترا

داشتیم کلیپای که مثلا خاطره انگیز بودنو نگا میکردیم

یهو یه دختره (از نزدیکان خیلی نزدیک پسره) 

گفت عه جشن تولد خواهرمو ببینید

من سرمو برگردوندم نگا کنم بعد همه اون وسط بودن خوشحال دست میزدن و.. 

یهو چشمم خورد به پسره(همین که باهم بودیم) 

دختره که کلیپ نشون میداد همه رو بهمون معرفی کرد به پسره که رسید قشنگ اسمشو گفت فلانیه

سرم در حدی درد گرفت انگار هیچی نمی شنیدم 

فقط دلم خواست زار بزنم

منم دیدمش که کلی میخندید و حوشحال بود

بعد من اینجا نمیدونم از نبودش چیکار کنم... 💔

متاسفم برا خودم، متنفرم از خودم که هنوز بهش فکر میکنم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا کات کردید

میدونی قبل اینکه کات کنیم یه هفته قبلش گفت

اوضاعم خوب نیس و ببخشید.. 

دوباره اومد گفت باش تا حرف بزنیم

شبش حرف زدیم صبح بیدار شدم اس دادم ولی از اون روز تا الان نیس

عجیب است که گاهی رفتن یک نفر را برای چند لحظه تماشا میکنی، و بعد از آن یک عمر از تمام آمدن‌ها بیزار میشوی. انگار بعضی‌ها آنقدر قدرت دارند که میتوانند با یک بار رفتنشان، تمام دنیا را در چمدانی با خود ببرند …

میدونی قبل اینکه کات کنیم یه هفته قبلش گفتاوضاعم خوب نیس و ببخشید.. دوباره اومد گفت باش تا حرف بزنیم ...

خیلی عجیب بود واقعا 

یعنی هیچوقت دلیل رفتنشو نفهمیدی تا الان؟

هیچوقت اون کلیپ رو یادت نره بدون حتی براش ارزش نداشتی ک باهات درست خداحافظی کنه!بعد چرا تو بسوزی هر ...

دلیل این تاپیک زدنم همین بود که بمونه حرفای دلم، دلی که اینجوری شکستش

عجیب است که گاهی رفتن یک نفر را برای چند لحظه تماشا میکنی، و بعد از آن یک عمر از تمام آمدن‌ها بیزار ...

ن بابا اصلا هم اینطوری نیس ۷ سال با پسری بودم ک میپرستیدمش نزدیک عقد رفت...بعد ۲ سال دارم با یه اقای دکتر اشنا میشم....

گور باباشون بابا

ن بابا اصلا هم اینطوری نیس ۷ سال با پسری بودم ک میپرستیدمش نزدیک عقد رفت...بعد ۲ سال دارم با یه اقای ...

حقیقت این است که هر انسانی تو را خواهد رنجاند. فقط باید کسانی را پیدا کنی که ارزش این را داشته‌باشند که به خاطرشان، رنج بکشی!

عجیب است که گاهی رفتن یک نفر را برای چند لحظه تماشا میکنی، و بعد از آن یک عمر از تمام آمدن‌ها بیزار ...

قبل دیدن کلیپه یکم دلم شاد بود

ولی بعدش حتی نتونستم لبخند ساده بزنم..